Lifestyle

Dizajn mobilnog telefona važan je koliko i njegove karakteristike

Suština je u originalnosti - Samsung u tome prednjači

Dizajn mobilnog telefona važan je koliko i njegove karakteristike

Fenomenalne kamere koje omogućavaju profesionalne fotografije, odličan 4nm procesor, Dynamic AMOLED 2X displej, veoma jake, robusne baterije sa brzim punjenjem… Ovo su samo neke od karakteristika fenomenalnih telefona iz najnovije Samsung Galaxy S22 serije, međutim, ono što uvijek prvo primjećujemo jeste dizajn telefona. 

Samsung Electronics je uspostavio dizajnerski identitet za Galaxy seriju telefona sa uvjerenjem da originalnost proizilazi iz kombinacije dubokog razmišljanja, opsežnog istraživanja, vremena i truda. Praćenje ovog procesa omogućava dodavanje novih vrijednosti koje podižu standarde za premijum pametne telefone, pa na ovaj način Samsung kontinuirano uspjeva da unaprijeđuje dizajn Galaxy pametnih uređaja, a da ujedno i zadrži osnovne vrijednosti. 

Promo

 

 

Suština je u originalnosti 

Za seriju Galaxy S, Samsung je oduvijek težio da razvije jednostavnu i ravnu formu koja harmonizuje tehnologiju i dizajn bez otkrivanja granice između njih. Sa glatkim, lijepim linijama koje podsjećaju na zakrivljenost pješčanih dina, umjerenost i čvrstoća koegzistiraju u pojednostavljenoj formi S serije, a ovo se posebno ističe kada su u pitanju modeli S22, S22+, kao i S22 Ultra. 

Ljepota je u simetriji

Filozofija dizajna Galaxy S serije daje prioritet isticanju samo najvažnijih elemenata, kako bi se uspostavio jedinstveni identitet. U slučaju Galaxy S22 serije, to znači opremanje uređaja ravnim dizajnom i simetričnim prednjim i zadnjim djelom. Detalji na bočnim stranama su smanjeni kako bi se osiguralo da pametni telefoni izgledaju glatko iz bilo kog ugla. Pored toga, raspored kamere Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra je preuređen kako bi se uspostavio dizajnerski identitet koji će serija Galaxy S zadržati i dalje. Kada su u pitanju modeli S22 i S22+, kamera je postavljena na takav način da je jednako udaljena od horizontalnih i vertikalnih ivica uređaja što stvara prefinjeniji utisak. 

Promo

 

 

Koju boju biraš?

Boje serije Galaxy S22 su i jedinstvene i savremene — klasične i vrhunske, ali i trendi. Svaki uređaj je dostupan u sljedećim bojama: fantomska crna, fantomska bijela i zelena, dok su Galaxy S22 i S22+ dostupni i u ružičasto-zlatnoj boji, a Galaxy S22 Ultra, po prvi put, u bordo nijansi.

Dizajn koji odražava novu eru

Sa dizajnom Galaxy S22 uređaja, Samsung nastoji da pruži optimalno mobilno iskustvo koje utiče na jedinstvene preferencije i stil života korisnika. Uz pomoć toga, Samsung omogućava korisnicima da koriste svoje mobilne uređaje kako žele, podržavajući ugodnija mobilna iskustva koja zadovoljavaju svakodnevne potrebe, a ovo svakako omogućava  kompaniji Samsung da stvori veću vrijednost i svjetliju budućnost za zajednicu i društvo.

Promo

 

 

Poručite prije svih!

Galaxy S22 serija zvuči fenomenalno, ali zvučaće još bolje ako neki od ovih telefona poručite do 30.06. jer ostvarujete pravo na poklon!

Više na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s22-mne/ 

 

Promo

 

 



 

Komentari (0)

Loading