Lifestyle

Samsung uređaji za pametnu kuhinju od sada dostupni i u Srbiji

Samsung Electronics nedavno je predstavio ovogodišnju seriju proizvoda koji dodatno poboljšavaju iskustvo života kod kuće.

Samsung uređaji za pametnu kuhinju od sada dostupni i u Srbiji

Reč je o novoj Bespoke liniji, koja će omogućiti, između ostalog, kuhinju visokih performansi. U Srbiji su sada dostupni novi uređaji za zdravo i pametno kuvanje, koji istovremeno štede vreme i energiju za pripremu hrane.

Bespoke AI™ rerna 

Nova Bespoke AI™ rerna donosi razne pametne funkcije koje kuvanje čine zdravijim - omogućujući korisnicima da pripreme hranu koja je dobra i za nepce i za telo. Rerna je opremljena raznim funkcijama kuvanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela. Prirodna para omogućuje korisnicima postizanje hrskavijih i nežnijih ukusa sa vlažnom unutrašnjosti i hrskavom spoljašnošću. 

Bespoke AI™ rerna takođe ima funkciju Dual Cook Steam koja kombinuje gornju i donju zonu sa jednostavnom tehnologijom kuvanja na pari, kao i Dual Cook Flex opciju  bez pare tako da korisnici mogu da uštede vreme i energiju kuvajući različita jela u isto vreme. Air Fry karakteristika kombinacija je posebne posude i kruženja vrućeg vazduha koji obavija jelo sa svih strana i pruža idealan način za pripremu prženih krompirića, kroketa ili povrća uz minimalno masnoće, a postojanu hrskavost. Za one kojima je pak prženje na poslednjem mjestu, nova Bespoke AI™ rerna opremljena je i Air Sous Vide tehnologijom koja precizno prepoznaje temperaturu u svakom delu unutrašnjosti rerne, održavajući temperaturu ujednačenom duže vreme za postojanu mekoću i sočnost bez isušivanja.

Bespoke rerna dostupna je u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 117 000 rsd.

Samsung promo

 

Kombinovana rerna sa mikrotalasnom

Ove vrste rerni savršene su za kuvanje i podgrevanje različite vrste hrane, jer nude brže i ravnomernije kuvanje i zagrevanje. Zbog manjeg LCD ekrana, uređaj ćete koristiti brže i lakše, a u zavisnosti od vaših izabranih podešavanja, uređaj će već pripremati programe koji vam najčešće odgovaraju i koje ste ranije koristili. Pomoću posebne fioke s kruženjem vrućeg vayduha i Air Fry tehnologije možete pržiti čak i bez friteze. Idealan način za pripremu pomfrita, kroketa, pa čak i povrća, jer uklanja višak masnoće, ali sve ostaje hrskavo i smeđe izvana, a sočno iznutra. Idealna je za pripremu pomfrita, kroketa, pa čak i povrća, jer uklanja višak masnoće, ali sve ostaje hrskavo i braon spolja, a sočno iznutra. Uz funkciju mikrotalasne rerne sa parnim šporetom, možete pripremiti sočna jela na pari, koja će zadržati sočnost i neće isušiti hranu.

Kombinovana rerna dostupna je kod nas po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 220 000 rsd.

Samsung promo

 

Indukcijska ploča za kuvanje

Ako vam često ponestane prostora za kuvanje, Samsung ploča se prilagođava vašim potrebama, jer ima dodatni prostor za pripremu Flex Zona Plus jela. Dodatni prostor nudi prilagodljivost različitim oblicima. Ploču za kuvanje možete kontrolisati i preko pametnog telefona, jer se lako povezuje na WiFi mrežu, a uz pomoć aplikacije Smart Things imate potpunu kontrolu nad onim što se dešava na šporetu, čak i ako ste u drugoj prostoriji. Takođe pomoću njega možete istovremeno kontrolisati aspirator pomoću dugmadi na ringli.

Obično ploče za kuvanje zauzimaju dosta prostora, ali sa Slim Fit dizajnom ćete ispod imati veću fioku za skladištenje. Panel odgovara širokom spektru radnih površina, bez obzira na njihovu debljinu.

Indukcijska ploča za kuvanje dostpna je u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 103 500 rsd.

Samsung promo

 

Pametno kuvanje

Takođe, uređjaj vam daje pametno iskustvo kuvanja povezivanjem sa uslugom SmartThings Cooking, koja takođe može da se sinhronizuje sa Samsung Health-om, koji prati ciljeve i upotrebu kalorija korisnika i preporučuje recepte. Brojanje kalorija i zdravo kuvanje postali su lakši sa novom funkcijom SmartThings Cooking, koji štedi vreme i olakšava kuvanje. Razumevajući vaše potrebe, preporučuje personalizovane recepte i kreira nedeljne planove obroka. Takođe nudi vođeno iskustvo kuvanja i olakšava kupovinu namirnica. Istovremeno, svi uređaji su povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati pripremu obroka.

Samsung promo

 

Komentari (0)

Loading