Promo

VITALIS ŽITARIČNI BAROVI - NOVO POGLAVLJE U DR. OETKER PORTFOLIJU

30. novembar 2022. – Dr. Oetker kompanija je predstavila Vitalis žitarične barove i najavila novo poglavlje gotovih proizvoda u svom portfoliju. Vitalis žitarični barovi odgovaraju zahtevima današnjice u pogledu brzog tempa života i praktičnosti konzumacije. Ove ukusne pločice sadrže cela zrna žitarica i izvor su energije koja okrepljuje, ali i čini dan slađim

VITALIS ŽITARIČNI BAROVI - NOVO POGLAVLJE U DR. OETKER PORTFOLIJU

Promo

Dolaze u tri popularna ukusa: sa čokoladom, sa lešnikom i sa brusnicom. Musli barovi su pogodni za konzumaciju u mnogobrojnim situacijama, kao užina, za putovanje itd. Predstavljaju odličan izvor vlakana i bogatog su ukusa.

„Aktivno pratimo navike potrošača koji nam godinama ukazuju poverenje i prepoznaju visok kvalitet Dr. Oetker proizvoda. Oni shvataju koliko je važno imati na raspolaganju izbor prehrambenih proizvoda koji ne zahtevaju vreme za pripremu. Prema našim podacima o prodaji, konzumacija cerealija, kao i konzumacija musli barova je u porastu i to smo imali na umu prilikom osmišljanja, planiranja i lansiranja Vitalis žitaričnih barova. Verujem da će Vitalis noviteti vrlo brzo postati omiljeni izbor potrošača", istakao je Sanjin Laganin, generalni direktor kompanije Dr. Oetker Srbija.

Promo

 

Kategorija gotovih poslastica je novina za Dr. Oetker portfolio, i direktan je odgovor na savremene potrebe potrošača. Pored Vitalis žitaričnih barova, još jedan proizvod, koji je praktičan za konzumaciju i dobar izvor energije je Dr. Oetker Cake roll, biskvitni rolat punjen kremom, u tri različita ukusa. Reč je o novom kolaču za instant konzumaciju koji se takođe može naći u prodaji.

Promo

Uživajte u pokretu uz omiljene ukuse Dr. Oetker gotovih proizvoda!

Promo

 

Više informacija o proizvodima možete pogledati na:

https://www.oetker.rs/rs-sr/nasi-proizvodi/zitaricni-barovi/asortiman

Za dodatne informacija možete nas kontaktirati na: [email protected]

Komentari (0)

Loading