Lifestyle

Senidah spremna za spektakl na festivalu Belgrade Music Week!

Za nešto manje od dve nedelje očekuje nas još jedno uzbudljivo veče i to na lokaciji koja je s godinama postala sinonim za dobar provod.

Senidah spremna za spektakl na festivalu Belgrade Music Week!

Promo

Na beogradskom Ušću, poslednja nedelja juna, rezervisana je za peto izdanje najpopularnijeg letnjeg festivala, koje nam  donosi nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga. 

 

Svima je dobro poznato da su se Senidini zaštitni znaci Mišići, Replay, Behute i Balkanka. 

Uz samo ova četiri hita, svima je jasno kakav nam se to spektakl sprema na Ušću i to u SUBOTU 24. JUNA.

 

Popularna Slovenka, uspela je da za veoma kratko vreme privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići”, koji je postao svojevrsna festivalska himna.

 

Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće i to po treći put.

 

Njeno prvo pojavljivanje bilo je 2019. godine, kada je ostavila bez teksta energičnim nastupom i hitovima koje su svi pevali uglas. Dve godine kasnije, Senidah je potvrdila status kraljice festivala, kada se hiljade ljudi sjatilo se na najveću beogradsku livadu kako bi slušali svoje omiljene izvođače, a ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

 

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u TC Rajićeva (I sprat).

 

Komentari (0)

Loading