Promo

Povoljnije grejanje uz zaštitu od bakterija, virusa, čak i korone

Zdrav izbor

Povoljnije grejanje uz zaštitu od bakterija, virusa, čak i korone

Promo

Učinite kupovinu novog klima-uređaja dugoročno isplativom investicijom, koja će sniziti račun za struju, grejati vas i rashladiti bolje i zaštititi od virusa i bakterija, pa čak i od korone.

Nakon dugog i izuzetno toplog leta ponovo smo u periodu kad se spremamo za zimsku sezonu grejanja, koja će, ako je suditi po paklenim vrućinama iza nas, biti oštrija i s više snega od proteklih. Samo jednom pravom odlukom mogli bismo da rešimo više problema istovremeno, uključujući – grejanje, uštedu energije i novca, kao i zaštitu svih ukućana ili zaposlenih od bakterija i virusa.

Inverter klima-uređaji već neko vreme su izuzetno popularni u našoj zemlji, a modeli kompanije „Hisense”, dopunjeni inovativnim tehnologijama, idu korak unapred i donose zdraviji i čistiji vazduh i kada greju i kada hlade, tako da su prava odluka koju možemo da donesemo.

Promo

Inverter tehnologija

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji inverterskih klima-uređaja izbegavaju se nagle promene sobne temperature, nema čestog uključivanja i isključivanja, pa dok se grejete ili hladite, vi zapravo štedite struju! Za razliku od klima-uređaja sa On/Off kompresorima, savremeniji inverter uređaji, koje kontroliše elektronika, imaju varijabilan raspon snage od minimalne do maksimalne, što znači da oni uvek rade snagom koja je optimalna i neophodna da ispuni zadatu temperaturu u prostoriji bez dodatnih troškova. Dodatno, inverter motori omogućavaju grejanje čak i na veoma niskim spoljnim temperaturama – do -22°C – a spoljna jedinica ima dodatni grejač koji sprečava smrzavanje i time vas štiti od naknadnih ulaganja u popravku ili zamenu delova.

„Hisense” klima-uređaji su, baš kao što njihov slogan kaže – komforni, pametni i zdravi – jer omogućavaju zdravije grejanje i hlađenje pomoću inovativnih tehnologija koje olakšavaju podešavanja, upotrebu, pa čak i redovno čišćenje i održavanje.

Promo

 

Zdravlje, pre svega

Nakon inovacija za očuvanje zdravlja sa UVC sterilizacijom, predstavljenih u „Hi-Comfort” liniji, „Hisense” klima-uređaji podižu lestvicu i donose HI-NANO, jedinstvenu tehnologiju za zaštitu zdravlja na tržištu tokom grejanja i hlađenja. HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona, koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0,4 do 0,6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99 odsto čestica H1N1 virusa za dva sata, što u ovom trenutku, kad je korona ponovo u zamahu, ima izuzetno povoljan značaj za sve koji borave u klimatizovanom prostoru. U poređenju sa običnom plazmom, HI-NANO proizvodi dvostruko manje ozona (0,007 miligrama po metru kubnom), ne oštećuje okolinu i efikasno uklanja bakterije i omogućava uživanje u čistom vazduhu non-stop.

Promo

 

Efikasnost nove „Hisense” tehnologije potvrdila je i francuska Texcell laboratorija, koja je dokazala da HI-NANO može efikasno da uništi 93,54 odsto čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

Osim HI-NANO tehnologije, novi „Hisense” inverter klima-uređaji podržavaju i višeslojnu tehnologiju prečišćavanja vazduha. Vazduh tokom obrade prolazi kroz više filtera, a svaki od njih ima funkciju da poboljša kvalitet i pročisti ga. Inovativni četiri-u-jednom filter uključuje filter sa katehinom, filter s jonima srebra, filter s vitaminom C i HEPA filter. Prvi filter sadrži katehin koji je ekstrakt zelenog čaja i dodaje se filteru zbog svojih efekata oksidacije i sterilizacije. Aktivni enzimi prave jezgro od benzena, koje upija neprijatne mirise i štetne supstance, a ovaj filter efikasno i dugoročno presreće i steriliše čestice prašine. Filter s jonima srebra je visoko efikasan filter za sterilizaciju, koji uspešno sprečava širenje bakterija. Filter s vitaminom C je dodatna zaštita koja proizvodi ekstremno čist vazduh, a tako čist vazduh je zdrav za kožu, ne izaziva osip ili svrab, omekšava je i smanjuje stres. Na kraju, HEPA filter je visokoefikasan filter, koji hvata 80 odsto više čestica prašine od običnih filtera, osiguravajući da vazduh bude još svežiji i čistiji, bez alergena i izazivača kijanja.

Promo

 

Na ove dodat je i poseban filter sa aktivnim ugljem, koji je dokazan u borbi protiv neprijatnih mirisa i za upijanje loših čestica. Aktivni ugalj uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim, savršeno je rešenje za eliminisanje teškog, ustajalog vazduha i neprijatnih mirisa, nakon čega vazduh ostaje čist i svež.

Dodatne funkcije za lakše korišćenje

Zahvaljujući novoj generaciji Hisense premaza, nakupljena prašina, mikroorganizmi i masnoće mogu da se uklone sa aluminijumske površine isparivača kroz ciklus zamrzavanja i odmrzavanja. Prilikom isključivanja, ventilator unutrašnje jedinice će nastaviti da radi 30 sekundi kako bi se osušio isparivač, čime se klima uređaj takoreći čisti samostalno i sistem ostavlja spremnim za sledeću upotrebu.

Promo

 

„Hisense” inverter klima-uređaji su tihi, nivo buke koju prave može da bude svega 19 decibela, moguće je upravljanje njihovim opcijama i sa udaljenog mesta korišćenjem ConnectLife aplikacije, pomoću glasa uz Google i Amazon virtuelne asistente, a novi modeli dolaze i sa statističkim prikazom potrošnje, opcijom koja omogućava smanjenje troškova jasnim prikazom dosadašnjeg načina korišćenja uređaja.

Automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, klima obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera. Na osnovu ovoga „Hisense” 4D Auto Swing tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru pruža maksimalnu udobnost i organizaciju strujanja vazduha kako to korisniku odgovara.

Promo

 

 

Uvek u zelenoj zoni

Osim uštede zbog samog inverter motora, „Hisense” klima-uređaji imaju do 80 odsto manju potrošnju struje u režimu mirovanja, od samo jednog vata, a za rad koriste zeleniji i održiviji R32 gas. R32 je ekološki gas sa većim kapacitetom hlađenja na istoj zapremini, što znači da je potrebna manja količina sredstva za hlađenje u svakom uređaju, pa se tako smanjuje i globalno zagrevanje.

Sa iskustvom u inverter tehnologiji od preko 50 godina, sa kompanijom „Hisense” ste uvek na dobitku, a kao partner EURO 2024 prvenstva u fudbalu, i to treći put zaredom, imaćete najbolje uslove da navijate i uživate u utakmicama u idealnim uslovima kod kuće.

Promo

 

Za sve detalje i pretragu modela posetite Hisense Srbija sajt, prošetajte do svoje omiljene IT prodavnice ili svratite u najbliži Hisense / Gorenje Studio i uživo se upoznajte sa Hisense ponudom klima uređaja ovog premijum brenda.

 

Komentari (0)

Loading