Lifestyle

"Story" vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

Autor: | 27/12/2017

"Story" vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

Nova godina samo što nije, pa vreme darivanja lepih i vrednih poklona polako stiže!

Zato je magazin "Story" odlučio da u duhu novogodišnjih praznika obraduje svoje čitaoce i to kako drugačije nego posebnim i vrednim poklonima!

Ovog puta poklon neće otići ispod samo jedne novogodišnje jelke, već će mnogi od vas biti nagrađeni!

Sve što je potrebno jeste da zavirite na sledeće strane koje su pred vama i odaberete pravi poklon za vas.

Osvojite paket Bayna proizvoda!

                                                   

 Bayna je kozmetika, ručno rađena sa puno ljubavi, u malim serijama u našoj apoteci. Dugo smo radili na unapređenju starih kozmetičkih formulacija, a potrudili smo se i oko izgleda amabalaže. U izradi naše kozmetike koristimo samo najkvalitetnije i najsavremenije sastojke - bez veštačkih boja i bez parabena.

Bayna kozmetika namenjena je za svakodnevnu negu kože lica, tela, ruku i stopala. Pogodna je za sve tipove kože: osetljivu, suvu, dehidriranu, zrelu kao i mešoviti tip kože, i ne sadrži sastojke koje zatvaraju pore i doprinose stvaranju mitesera. Naša kozmetika obezbeđuje koži kvalitetnu negu i zaštitu kao i dugotrajnu hidrataciju.

Kozmetički aktivne komponetnte su: shea i kakao buter, hijaluronska kiselina, tripeptidi, koenzim Q10, morski kolagen, organska ulja argana i semenki grožđa, ceramidi, vitamini E i A, ricinusovo ulje, pantenol. Sa posebnom pažnjom smo odabrali specijalne parfemske komponente francuskog porekla,  koje ne izazivaju alergiju na koži.

Bayna kozmetika je upravo zbog svega toga ona prava kozmetika za vas.

Antirid krema

Namenjena za negu kože u predelu oko očiju, koja može da se koristi već kod prvih znakova bora.

Pantenol, koenzim Q10  i organska ulja hidriraju i vraćaju elastičnost osetljivim predelima kože lica i štite kožu, a tripeptidi imaju snažan anti-aging efekat.

Način primene: Na čisto i suvo područje oko očiju naneti antirid i kružnim pokretima utapkati.

Redovnom upotrebom koža postaje elastičnija, a fine linije oko očiju su ublažene. Lako se razmazuje i ostavlja prijatan osećaj na koži.

Hidrantna krema za lice sa vitaminom E i pantenolom

Namenjena za hidrataciju i revitalizaciju svih tipova kože, naročito masne i mešovite kože. Lagani krem, nemasne strukture, lako se upija i ostavlja gladak nemastan film na koži. Redovnom upotrebom koža postaje elastična i mekana. Koristi se kao dnevna krema, i kao dobra podloga za šminku.

Način primene: Na čistu i suvu kožu lica kružnim pokretima naneti kremu.

Shea body buter (4 mirisa: bayna, lady, mango, beli mošus)

Koncentracija prirodnih vitamina i masnih kiselina u shea buteru ga čini neverovatno hranljivim i hidratantnim za kožu. Shea buter pomaže u proizvodnji prirodnog kolagena kože i sadrži oleinsku, stearinsku, palmitinsku i linolensku kiselinu. Ove visoke koncentracije nazasićenih masnih kiselina štite kožu, hrane je i sprečavaju njeno isušivanje. Shea buter obiluje i vitaminima A i E, kao i mineralima koji deluju protvupalno, prodiru duboko u slojeve kože, regenerišu je i pomaže u prevenciji strija. Stvara zaštitni film na koži, neguje je i hrani, a ima i lagan UV zaštitni faktor, pa samim tim i preventivno štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja. Takođe, shea buter odličan je za upotrebu kod ekcema, iritacije i suvoće kože.

Način primene: Naneti na čistu i suvu kožu tela. Kružnim pokretima masaže dobro utrljati.

Krema za ruke sa biljnim uljima i vitaminima (3 mirisa:  lady, mango, beli mošus)

Namenjena za svakodnevnu negu i zaštitu kože ruku, štiti od nepovoljnih uticaja vode, vetra i hemikalija na kožu. Pantenol umiruje i regeneriše crvenilo i iritaciju kože. Vitamin E štiti ćelije kože od nepovoljnih uticaja spoljašne sredine, i dodatno vlaži kožu čineći je mekom, dok ulje semenki grožđa pospešuje obnavljanje kože  zahvaljući bogatom sastavu Omega 6 masnih kiselina. Krema formira zaštitni omotač na osetljivoj koži ruku, i ostavlja prijatan nemastan film na koži.

Način primene: Po potrebi, više puta dnevno naneti na čiste i suve ruke

Krema za stopala sa etarskim uljima ruzmarina i lavande

Urea ima snažan vlažeći efekat koji u zadebljanim delovima kože stopala sklonim perutanju vraća mekoću i elastičnost. Prirodna ulja ricinusa, ruzmarina i lavande intezivno hrane, umiruju i omekšavaju kožu stopala.  Nakon nanošenja kreme, ublažava se osećaj teških nogu, što  olakšava hod zahvaljujući kamforu i etarskim uljima ruzmarina i lavande. Ulje ruzmarina sadrži flavonoide i tanine koji sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa i relaksira kožu.

Način primene: Naneti na suva i čista stopala. Izbegavati kontakt sa očima pre pranja ruku.

Ukoliko želite da osvojite Bayna poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite Bonatti poklon!

Zimska Bonatti idila

Vreme je da se posvetimo sebi i svim onim nežnim i slatkim stvarima koje volimo!

Bonatti nam je spremio fenomenalnu Novogodišnju kolekciju brushaltera, donjeg veša, spavaćica, pidžama, ogrtača i papučica!

Pored pamučnih i viskoznih modela, kolekciju čine i elegantiji kompleti od raskošne čipke i satena, u zavodljivim transparentnim krojevima i materijalima koji lagano prijanjaju uz kožu ostavljajući zavodljivi dojam.

Prizovite prazničnu magiju darivanja i osmeha, posetite Bonatti!

Kolekciju pogledajte u nekoj od Bonatti radnji, na www.bonatti.rs ili na Bonatti Underwear društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Ukoliko želite da osvojite Bonatti poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite Doca poklon!

DOCA – najpoznatiji grki brend torbi i aksesoara!

Nova DOCA retro šik kolekcija  jesen zima 2017-2018 je dizajnirana da se osećate udobno i još modernije. Topli tonovi, impresivni vezovi, će vam pomoći da prihvatite zimu na najbolji mogući način.

DOCA bronzani  ranac - ove sezone kao must have komad koji morate imati.

Kolekcija Dreamer – sanjar  je dizajnirana da se osećate udobno i još modernije. Novi materijali i meke tkanine čine ovu kolekciju modernom i nesvakidašnjom. Pronadjite sebe u novoj Doca Dreamer kolekciji.

U Doca kolekciji naći ćete svet stila, ideja, rešenja i bogatu ponudu raznovrsnih aksesoara. Doca će vas impresionirati, jer će vam dati ideje o tome kako da kombinujete ovogodišnju kolekciju odeće i modne dodatke.

Doca shop, Terazije 29, Beograd

Avangardia shoes, Bulevar kralja Aleksandra 98, Beograd

www.avangardia.rs

Ukoliko želite da osvojite Doca poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite dva Eucerin paketa!

Prvi paket:

Eucerin®  Hyaluron-Filler CC krema istovremeno obezbeđuje popunjavanje bora, hidrataciju i ujednačavanje tena. Postupak nege je jednostavan, a rezultat savršen - podmlađena koža koja izgleda sveže i prefinjeno.

Eucerin®Hyaluron-Filler Koncentrat pojačava anti-age efekat popunjavanja bora duboko u koži. Sadrži šest ampula, a jedna ampula je dovoljna za nedeljnu negu.

Drugi paket:

Eucerin® Hyaluron Filler + Elasticity dnevna krema istovremeno se bori sa svim simptomima starenja kože, borama i gubitkom volumena i elastičnosti.Sadrži SPF 15 i UVA filtere.

Eucerin® Elasticity Filler uljani serum za lice, vrat i dekolte, podstiče mikrocirkulaciju kože vraćajuci joj blistavost, čini je otpornijom i baršunastijom.

Ukoliko želite da osvojite Eucerin poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite  LOVELY BAGS poklon!

SA LOVELY BAGS I U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Lovely Bags i dizajnerka Marija Perić koja stoji ispred ovog brenda, za najluđu noć, ali i kao idelan poklon u novogodišnjoj noći, predstavli su  najnovije modele ženskih torbica iz aktuelne kolekcije.

Nova, svečana kolekcija ženstvenog dizajna sadrži sve što vam je u ovom prazničnom periodu potrebno. Atraktivni modeli, aktuelne novogodišnje boje i svetlucavi detalji idealan su izbor koji će vaš autfit dopuniti na najlepši način.

Iz radionice Lovely Bags predstavljene su nosive i trendi torbice, koje su apsolutni hit u regionu, ali i zemljama Evropske unije. Najnovijom kolekcijom zaokružena je jedna zrela modna priča koja je spremna udovoljiti željama i najzahtevnijih pripadnica lepšeg pola.

Prepoznatljiva Lovely estetika u ovoj svečarskoj sezoni dopunjena je izuzetnom funkcionalnošću. Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim tonovima bordo, maslinaste i zagasito plave boje, sa blagim dozama "blush" roze, električno plave i smaragdno zelene.

Lovley Bags torbice iz najnovije kolekcije predstavljene su u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetne eko kože. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, rančevi u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na "basic" torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi celu godinu, mogu biti i savršen poklon za drugaricu, mamu, sestru, devojku, jer pozivaju da u Novu Godinu zakoračite s Lovelycom na ramenu ili kao iznenađenjem ispod jelke o kome žene maštaju.

- Modeli su namenjeni svima koji vole eksploziju boja, različite uzorke u savršenim kombinacijama za novogodišnju noć, ali se odlično mogu uklopiti u mirnije svakodnevne stajlnge  nakon praznika. Lovely torbice su izrađene od najkvalitetnijih eko materijala, trendi su dizajna i pristaju svakoj ženi i njihovim različitim stilovima odevanja, a najvažnije je da su  svima  cenovno prilagođeni - izjavila je dizajnerka Marija Perić.

Kompletna kolekcija je od danas dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion) i Novom Sadu (TC Mekrator), a najnovije modele iz kolekcije, koji su  bile privilegija samo naših poznatih dama, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj Fejsbuk i Instagram stranici brenda  Lovely Bags.

Ukoliko želite da osvojite Lovely Bags poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite 3 Nuxe poklona!

Najmedenija kolekcija ove jeseni

Rêve de Miel®

Ultrahranljivi balzam za usne

NOVA KOLEKCIJA 2017.

Stvoren pre 23 godine, Rêve de Miel® Ultra-hranljivi balzam za usne danas je apsolutni NUXE best-seller. Svake godine, ovaj nezaobilazni proizvod za negu usana privlači sve veći broj korisnika sa suvim i oštećenim usnama, koji traže izuzetno hranljivi i obnavljajući proizvod gurmanskog ukusa.

Kao čist medeni delikates, ovaj je ultra-hranljivi balzam najbolji saveznik za predivne usne zahvaljujući svojim darežljivim aktivnim sastojcima (med bagrema, shea maslac, esencijalno ulje grejpa i dragocena biljna ulja).

Njegov ekskluzivni spoj dokazano hrani, obnavlja, omekšava i štiti usne, isušene i oštećene usled agresivnih spoljašnjih faktora, a svoju je delotvornost dokazao i u ekstremnim vremenskim uslovima u Kanadi(1).

Uroniti prst u ovu kultnu teglicu i osetiti njegovu ultra-slasnu teksturu pruža jedinstven osećaj, uz božansko medeni ukus kada ga nanesete na usne.

(1)Test upotrebe proveden pod nadzorom dermatologa na 22 volontera u Kanadi tokom 28 dana usred zime, na prosečnoj temperaturi od -9°C.

Šta kažu obožavateljke ovog kultnog balzama za usne?

Rêve de Miel® Ultrahranljivi balzam za usne našao je put do srca i torbica brojnih korisnica širom sveta, koje za nega kažu sledeće:

- Nikad ne napuštam kuću bez ovog balzama. Imam jedan u stolu na poslu i jedan u svojoj torbi. Jedan od njih mi je uvek pri ruci kako bih trenutno nahranila svoje usne kad god osećam da su suve, ili da im podarim prirodan, blistav izgled pre sastanka.

 - Ovaj balzam je moj nezaobilazni pratilac na skijanju. Nakon celog dana na planini, nanesem debeli sloj balzama na usne kao masku, i ostavim ga celu noć, a ujutro se probudim s mekim, obnovljenim usnama.

 - Umesto da ga koristim na usnama, ovaj balzam mi se pokazao savršen kao pomoć prilikom manikira. Prvo ga nežno ugrejem među prstima, a zatim ga razmažem oko noktiju kako bih omekšala kožu oko noktiju i nahranila nokte.

Stigla je nova, 'pop art' limitirana kolekcija

Rêve de Miel® Ultrahranljivi balzam za usne ove godine dolazi u 3 nova limitirana izdanja.

Njegovo pakovanje oslikano je motivima usana te grafikama u živopisnim bojama koje daju pravi 'pop art' izgled ovoj kultnoj teglici. Ovogodišnja MUST HAVE izdanja originalne formule balzama bez boje, dostupna su u 3 neodoljive varijante pakovanja za uvek predivne usne: ROCK ljubičasto, GLAM ružičasto te NATURAL zeleno.

ROCK - tamnoljubičasta pozadina s vragolastim osmehom za usne koje blistaju rock-chick šarmom, znakom samosvesnog karaktera.

GLAM - sa sofisticiranom pozadinom boje fuksije, ove slatke usne pružaju nežne poljupce.

NATURAL - lepe bez truda na tirkiznoj pozadini, ove usne prirodnog izgleda nežno šapuću.

Ukoliko želite da osvojite Nuxe poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.


 

Osvojite NYX poklon! 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - OSLOBODI SVOJE BOJE U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI!

Nedavno otvorena NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica na Terazijama 12. u samom srcu Beograda, kako je i samo spektakularno otvaranje nagovestilo, postala je centar okupljanja za beauty zajednicu. Tu su sebe pronašli makeup sladokusci koji žele da uživaju u ponudi profesionalne šminke, koja u ovom trenutku premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu, što je više nego dovoljno da oslobodite svoje boje u novogodišnjoj noći.

“Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu umešnost u ulepšavanju za sve." To je bio cilj osnivača, mlade korejsko-američke preduzetnice, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup.

NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. Nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika - fanatika za lepotu, brzo je usvojila NYX Professional Makeup. Milioni selfija, tutorijala i snepova ovih DIY-era mogu vam pomoći da dobijete orginalnu ideju za svoj makeup u najluđoj noći koja je pred nama.

Danas je NYX Professional Makeup online zajednica doprinela da smo na prvom mestu kada se radi o ukupnim video pominjanjima na YouTube-u, a na Instagramu je porasla na više od 12 miliona pratilaca, što nas čini trećim najviše praćenim makeup brendom. Oslobodite svoje boje i ostavite neizbrisiv trag najboljim selfijem iz najluđe noći.

Prva NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica donosi potpuno novo iskustvo kupovine svojom ekskluzivnom ponudom sa više od 2.000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji, bilo koje teksture na jednom mestu. NYX Professional Makeup nudi više od 640 nijansi karmina, glitere, pro-inspirisanih proizvoda, palete za senčenje i konturisanje, šminku za obrve u svim oblicima i teksturama, neverovatne osnove i više od 170 različitih ajlajnera, među kojim su i svetlucavi koji su idalni za savršen makeup u novogodišnjoj noći. #Oslobodi svoje boje!

Ukoliko želite da osvojite NYX poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite Oriflame paket!

NovAge True Perfection set

NovAge True Perfection je napredna i efikasna kolekcija za negu kože posebno osmišljena za aktivne mlade osobe. True Perfection set klinički dokazano poboljšava ten - zahvaljujući ekstraktima biljnih matičnih ćelija drveta svile intenzivno hidrira i čisti vašu kožu, smanjuje pore i čini je svežom i blistavom. Dugoročno deluje u prevenciji prvih znakova starenja. Sadrži 6 proizvoda: gel za čišćenje lica, tonik, kremu za područje oko očiju, serum, dnevnu i noćnu kremu i najbolji rezultati se postižu kada se poštuje cela rutina nege tj. koriste svi proizvodi iz seta zajedno.

Kako se koristi:

Korak 1: Čišćenje

Započnite sa NovAge Refining penastim gel sredstvom za čišćenje i tonikom koji uklanjaju tragove šminke, nečistoću i izumrle ćelije kože. Ne samo da će vam koža biti očišćena i osvežena, nego će omogućiti bolju apsorpciju sredstava koja slede u vašoj svakodnevnoj nezi.

Korak 2: Oči

Nanesite True Perfection osvežavajući gel za područje oko očiju koji će, zahvaljujući moćnim tehnologijama, hidrirati u ublažiti fine linije delikatne kože oko očiju.

Korak 3: Jačanje

Sledi nanošenje True Perfection Miracle Perfecting seruma koji će pojačati dejstvo vaše dnevne i noćne kreme i kožu momentalno učiniti blistavijom.

Korak 4: Hidratacija

Negu završite nanošenjem True Perfection Perfecting dnevne kreme. Ova krema obezbeđuje celodnevnu hidrataciju i antioksidantnu zaštitu. Tokom noći, True Perfection Renewing noćna krema hidrira i stimuliše oporavak ćelija dok vi spavate.

Ukoliko želite da osvojite Oriflame paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite Skechers patike!

Da li ste već isprobali novu Skechers Sport kolekciju patika za sezonu jesen-zima?

Slogan koji je prati ostao je isti - "Udobnost uključena", jer su udobnost i lak korak prioritet Skechers sportske obuće iz sezone u sezonu.

Nova sezona donela je nove trendi boje, dizajnerske inovacije, ali je sačuvala svoje ključne odlike: fleksibilnost, izdržljivost i udobnost.

Skechers Sport patike namenjene su svim vrstama sportskih aktivnosti, od džoginga do fitnesa. Memorijska pena, po kojoj je Skechers obuća poznata, učiniće da hodate ili trčite lako, kao po oblacima.

Ukoliko želite da osvojite Skechers patike broj 38,5, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite dva Pandora poklona!

 

Ove sezone PANDORA podstiče žene da dobiju baš ono što su poželele.

Nakon istraživanja koje je pokazalo da više od 60% žena daje nagoveštaj svojim partnerima kakav bi poklon volele da dobiju, PANDORA je predstavila “hint” funkciju na svom sajtu. Kako bi ove godine otvarale savršene poklone, žene širom sveta sada mogu poslati digitalni nagoveštaj sa specijalnim PANDORA komadima nakita.

Dakle, pošaljite nagoveštaj i dobijte baš ono što ste poželele.

http://www.pandora.net/sr-latn-rs/campaigns/gift-hint

Posmatrajte zvezde ove zime dok PANDORA predstavlja novu kolekciju nakita prožetu čudima noćnog neba.

http://www.pandora.net/sr-latn-rs/products/rings/silver/190947gcz
http://www.pandora.net/sr-latn-rs/products/charms/silver/791725nsg
http://www.pandora.net/sr-latn-rs/products/charms/silver/796373cz
http://www.pandora.net/sr-latn-rs/products/earrings/296351cz

Nakit takođe ima dragoceni momenat sa tradicionalnim bojama kamenja na sofisticiranoj mešavini metala.

Ukoliko želite da osvojite Pandora poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite tri Vichy poklona!

LIFTACTIV FRESH SHOT

ANTIOKSIDATIVNI TRETMAN PROTIV UMORNOG IZGLEDA KOŽE

Šta je to umorna koža? Opuštene crte lica, ten bez sjaja, koža smanjenog tonusa i punoće – ova obeležja koja nazivamo umorom kože, biološki uzrokuju višak oksidativnog stresa, pa je koža  tada iscrpljena, a oštećenja se akumuliraju. Stoga, ma koliko bila blaga i reverzibilna, na njih se odmah mora delovati. Za čime instinktivno posežemo u borbi protiv umora? Za vitaminskim preparatima.

Upravo je iz tog razloga razvijen Liftactiv Fresh Shot - prvi antioksidativni tretman brenda Vichy protiv umornog izgleda kože. Ovaj intenzivan tretman, koji se koristi svakog jutra, formulisan sa moćnim antioksidansima, uključujući čist vitamin C, pruža trenutni okrepljujući efekat. Posle 10 dana tretmana, koža je blistava i izgleda odmorno, jednostavno preporođena! Za trajniji efekat liftinga i vidljivo čvršću kožu uz antioksidativni tretman preporučuje se korišćenje komplementarne dnevne rutine nege iz linije Liftactiv Supreme.

Koja žena danas ne doživljava trenutke velikog umora? Ipak, za umornu kožu postoji i mnogo razloga - između posla i privatnog života (a oba moraju biti „uspešna”), često je teško pronaći vremena za odmor i oporavak. Patimo od iscrpljenosti, a to se oseća i vidi i na koži koja gubi elastičnost i "zarađuje“ bore. Dodajmo tome zagađenje vazduha, lošu ishranu i višak UV zračenja i situacija postaje još gora. Tada je vreme da kažemo: "Dosta”! „"Da” ispunjenom životu i "ne” koži koja ne prati taj ritam i odaje znakove umora i stila života. Šta god da im se događa,  i bez obzira na nivo stresa, dame žele kožu koja izgleda sveže i odmorno, blage crte lica i mladalački izgled.

U SRCU LIFTACTIV FRESH SHOT TRETMANA: ODBRAMBENI SISTEM KOJI CILJA 100% NA OKSIDATIVNI STRES

Imajući u vidu da svaki antioksidans ima svoj spektar delovanja, Laboratorije Vichy su se oslonile na specifičnu kombinaciju komplementarnih aktivnih sastojaka kako bi obezbedile maksimalnu efikasnost protiv oksidativnog stresa koji uzrokuje umoran izgled kože.

VITAMIN C: ZVEZDA BORBE PROTIV UMORA - Čak 15 odsto vitamina C u čistom obliku nalazi se u jednom Liftactiv Fresh Shot tretmanu. Askorbinska kiselina, koju koža savršeno upija, u 100 odsto hipoalergenoj formuli. Nužan za pravilno funkcionisanje organizma, vitamin C prisutan je u koži, gde se, hvatajući određenu vrstu slobodnih radikala, bori protiv štete koju uzrokuje oksidativni stres. Efekat ovog aktivnog sastojka ne kasni: sitne bore su ublažene, ten je ujednačeniji, a koža blistavija. Osetljiv koliko i moćan, vitamin C se brzo kvari pod uticajem kiseonika, vode i toplote, međutim njegova svojstva ostaju netaknuta tokom 10 dana tretmana.

Vitamin E - Deluje u duetu sa vitaminom C, a jedan obnavlja drugog. Vitamin E primarno deluje umirujuće i štiti od zagađenog vazduha. Plus: smanjuje znakove umora.

Neohesperidin prirodnog porekla - Sa vrlo širokim spektrom delovanja protiv slobodnih radikala, bori se protiv upale, sprečava oštećenja povezana sa UV zračenjem i stimuliše obnovu epidermisa. Plus: blistavija, čvršća i glatkija koža.

Polifenoli primorskog bora – Za ujednačeniji i blistaviji ten, čvršću kožu.

Vichy mineralizovana termalna voda - Čak 16 kliničkih istraživanja istaklo je  sposobnost Vichy termalne mineralizovane vode u jačanju prirodne odbrane kože. Plus: učvršćena koža koja blista od zdravlja.

Fragmentisana hijaluronska kiselina - KRALJICA PUNOĆE - Malena veličinom, putuje u unutrašnje slojeve epidermisa. Plus: izglađena koža, punije teksture, vlažnija, elastičnija i manje izraženih sitnih bora.

VIDLJIVI REZULTATI PRIMENE ZA SAMO 10 DANA

Svakog jutra, tokom 10 dana, nanesite četiri do pet  kapi antioksidativnog tretmana protiv umornog izgleda kože (poput seruma) pre svoje svakodnevne nege. Budući da štiti od oksidativnog stresa i trenutno oživljava napaćenu kožu, ovaj novi korak u vašoj nezi se zaista isplati. Moćne je i jednostavne formule, sa samo 11 sastojaka, ne sadrži ni mirise ni silikone. Izbegavati područje oko očiju i koristiti tri do četiri puta godišnje za obnovu. Koža je u trenu odmorna, boljeg tonusa i učvršćena. Klinički dokazano: posle 10 dana su umanjene sitne bore i znakovi umora, a ten je blistaviji. Za dugotrajan efekat liftinga i vidljivo čvršću kožu, uz antioksidativni tretman preporučuje se korišćenje komplementarne rutine nege iz linije Liftactiv Supreme. Prilikom primene Liftactiv Fresh Shot tretmana važno je pridržavati se određenih mera opreza, kao što je neizlaganje sunčevim zracima.

 

Ukoliko želite da osvojite Vichy poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite dva Sarantis paketa!

Her Secret Temptation

Poziv da se prepustiš svojim najskrivenijim željama. Provokativno putovanje kroz skriveni svet senzualnosti i zavođenja.

Da li se usuđuješ da se prepustiš?

Tesori d’Oriente

Vodeći se motom da je lepota odraz vremena koje posvećujemo svojoj psiho-fizičkoj relaksaciji i blagostanju, Tesori d’Oriente nam nudi proizvode neverovatnog kvaliteta i mirise koji stimulišu naša čula. Najfinije arome nežno utopljene u kremastu teksturu ovih proizvoda čine kožu glatkom, negovanom i raskošno mirišljavo.

bioten multiCOLLAGEN

Nova linija za negu lica, biotenmultiCOLLAGEN, sa moćnim dejstvom protiv bora dolazi u formi: dnevne kreme protiv bora SPF10 za sve tipove kože 50ml, noćnog tretmana protiv bora za sve tipove kože 50ml i koncentrovanog seruma za lice protiv bora za sve tipove kože 50ml.

Osnovni sastojci bioten multiCOLLAGEN linije su:

COLLAGEN RESTORER: nagrađivan sastojak koji imam moćno dejstvo protiv bora, a predstavlja peptid čija je uloga da stimuliše sintezu 6 osnovnih strukturnih elementa kože: 3 tipa kolagenih vlakana (I,III,IV), potporna vlakna i hijaluronsku kiselinu. + COLLAGEN RESTORER je svetski pobednik u kategoriji kozmetike, kao najbolji sastojak u takmičenju 25 godina Inovacija.

PRIRODNI AKTIVNI KOLAGEN

HIJALURONSKA KISELINA MALE MOLEKULSKE TEŽINE:

SPF10 I ZAŠTITA OD INFRACRVENOG ZRAČENJA (IR) (dnevna krama), VOCNE KISELINE (nocni tretman) kao i VODA I PRIRODNO ULJE SLATKOG BADEMA (koncentrovani serum za lice).

Ukoliko želite da osvojite Sarantis paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite tri Rilastil poklona!

INTENZIVAN TRETMAN TAMNIH FLEKA NA KOŽI

Rilastil D-CLAR Serum za fleke

D-CLAR linija proizvoda (serum i krema) vrši efikasnu depigmentaciju tamnih fleka na koži lica i tela dovodeći do ujednačavanja boje kože. Proizvodi D-CLAR deluju na sve tamne fleke, bez obzira na uzrok njihovog nastanka: fleke nastale delovanjem sunca, hormona (starenje, menopauza, trudnoća), akni, lekova i parfema.

D-CLAR SERUM se koristi za intenzivan “šok” tretman neutralisanja tamnih fleka. Zahvaljujući svojoj specifičnoj teksturi i bogatstvu aktivnih sastojaka, serum prodire u dublje slojeve kože i vrši efikasnu depigmentaciju, postepeno ublažava vidljivost tamnih fleka i uklanja ih. Koristi se samostalno (noćni tretman) ili u kombinaciji sa D-CLAR kremom za dnevni tretman. Odgovara svakom tipu kože i može se koristiti tokom svih godišnjih doba. Klinička ispitivanja potvrđuju rezultate delovanja D-CLAR proizvoda nakon 2-3 meseca intenzivne i svakodnevne upotrebe.

NOVO LICE - BEZ FLEKE!

Rilastil D-CLAR Krema za fleke

D-CLAR krema je tonirana emulzija nežne i brzo upijajuće teksture namenjena dnevnom tretmanu tamnih fleka. Formulisana je inovativnim aktivnim komponentama koje imaju efikasno depigmentno dejstvo, vrši depigmentaciju postojećih fleka, ali i sprečava nastanak novih. Krema je obogaćena blagim pigmentima koji odgovaraju svakom tenu, njima ujednačava ten, samim tim smanjuje se vidljivost fleka, a zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 50+ koža je zaštićena od štetnog sunčevog zračenja. Prijatna tekstura kreme odgovara svakom tipu kože poklanjajući licu svež i lep izgled. Koristi se samostalno, ili u kombinaciji sa D-CLAR serumom ukoliko se želi intenzivan tretman. Klinička ispitivanja potvrđuju rezultate delovanja D-CLAR proizvoda nakon 2-3 meseca intenzivne i svakodnevne upotrebe.

Link ka proizvodu: http://rilastil.rs//tretman-tamnih-fleka/krema-za-depigmentaciju-i-ujednacavanje-tena-spf-50/

Ukoliko želite da osvojite Rilastil poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Osvojite SebaMed paket!

 

Pouzdana ph zaštita kože od iritacije

SebaMed Anti-dry derma-soft wash emulsion ima fiziološki pH 5.5 i održava kožu zdravom, sadrži pantenol koji regeneriše i čuva neophodnu vlažnost kože. Sprečava gubitak lipida i na taj način podržava i štiti prirodnu odbrambenu funkciju kože. Povećava hidrataciju suve kože i štiti je od iritacija i isušivanja, i na taj način koža postaje mekana i elastična. Bez sapuna i alkalija, može se koristiti i za lice i za telo.

Povećava hidrataciju i štiti prirodnu ph vrednost

SebaMed Anti-dry hydrating body lotion predstavlja organski izvor sastojaka koji svojim hidrantnim kompleksom povećava vlažnost kože i podržava i štiti njenu odbrambenu funkciju. Pored pH vrednosti zdrave kože od 5.5 SebaMed Anti-dry hydrating body lotion efikasno neguju suvu kožu i za samo tri nedelje povećava hidrataciju za 26 odsto. Sadrži regenerativnu moć fitosterola i polisaharida koji doprinose većoj hidrataciji suve kože i obnavljanju lipidnog balansa. Shea buter čini kožu mekom i prirodnom, a vitamin E neutrališe slobodne radikale i poboljšava elastičnost.

Dnevni i noćni ph balans kože lica 

SebaMed Anti-dry dnevna i noćna krema sadrži koncentrisane biljne fitosterole koji ublažavaju simptome suve kože. Pored toga, ulja avokada i jojobe omekšavaju i štite osetljivu kožu, dok vitamin E neutrališe slobodne radikale. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka usporava ravnotežu vlažnosti kože, a pH vrednost od 5.5 blagotvorno deluje na lipidni film kože, podržavajući prirodnu borbu protiv dehidratacije i štetnih uticaja iz životne sredine.

Ukoliko želite da osvojite SebaMed poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Osvojite dva Maginus paketa!

ARGAN ULJE

ZDRAVA KOSA, KOŽA I NOKTI SA SAMO NEKOLIKO KAPI ARGAN ULJA - TAJNA VEČNE MLADOSTI, LEPOTE I NEGOVANE KOŽE

Arganovo ulje 100 % organsko, pored esencijalnih masnih kiselina obiluje vitaminima, posebno vitaminom E. Visok nivo esencijalnih masnih kiselina arganovom ulju daje moć hidratacije kože, a pri tom koža slobodno diše. Argan ulje uz to pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože. Kao kozmetičko sredstvo ovo ulje štiti i neguje lice, nokte, kosu i kožu. Veoma je jednostavno za upotrebu jer je sasvim kompleksan proizvod za negu lepote i nisu mu potrebni drugi dodaci, osim vode.

EMUDERM

Predstavlja prirodan izvor Omega 3,6,9 masnih kiselina, koje pomažu u apsorpciji i transportu vitamina A,D, E, K i K2 u krvotok. Ove masne kiseline su od suštinskog značaja za funkcionisanje našeg organizma.

Emuderm na koži ostvaruje emolijentno,vlažeće i zaštitno delovanje, čineći kožu mekom,glatkom i elastičnom,pa je tako pogodno za tretman suve, vrlo suve i zadebljale kože(ispucale pete), kao i za negu vlasišta i suve kose.

Olakšava tegobe kad su u pitanju : ekcem, psorijaza, suva koža, opekotine, akne, fleke na koži, bore, ispucale pete, bol u zglobovima i mišićima, rane, ubodi od insekata, strije, ožiljci, modrice, artritis, hemoroidi i proširene vene, otoci i postoperativne rane, herpes, osip od pelena.

LACTOUREA

Razmazite kožu Lactovit tuš gelom. Obogaćen vitaminima, kalcijumom i mineralima! Visoka moć hidratacije zahvaljujući hranljivim materijama iz mleka. Specijalni sastav hrani i neguje kožu i pruža zaštitu od štetnih spoljnih uticaja ( sunčevi zraci, zagađenost i hemikalije – I ostalih elemenata koji odbranu kože čine slabijom i izazivaju dehidrataciju pa samim tim i gubljenje svežine, mekoće i prirodnog izgleda kože). Lactourea Repair (za veoma osetljivu i suvu kožu), sa deset posto više lactourea-e, dermatolozi preporučuju za lečenje suve kože.

Želite elastičnu, čvrstu i zdravu kožu? Lactourea Lactovit

Ukoliko želite da osvojite Maginus paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite Zepter poklon!

Da bi ste sprečili starenje kože i dugo zadržali njenu mladalačku svežinu, kreiran je La Danza osnovni anti-ageing kompleks za sve tipove kože. Ovaj perfektan proizvod ima preventivno i terapeutsko dejstvo, reaktivira sintezu kolagena i elastina, koža je blistava, a bore i fine linije čini manje vidljivim.

Ostanite zauvek lepe!

Ukoliko želite da osvojite Zepter poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici