Lifestyle

SAUDIA AIRLINES po drugi put u 2018. godini zapošljava u Srbiji

SAUDIA AIRLINES po drugi put u 2018. godini zapošljava u Srbiji

Kompanija koja je jedna od najvećih na Bliskom Istoku i u Svetu, te u 2017. godini nagrađena kao airline sa najvećim napredkom, otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Srbije da postanu deo njihovog tima.

Prijavu koja treba sadržavati CV na engleskom jeziku, kopiju diplome i 2 fotografije možete do 7.7.2018. poslati na email nadležne agencije: [email protected] ili se informisati na www.saudia.com

SAUDIA AIRLINES svojim budućim uposlenicama nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog meseca uz jedan mesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne karte za crew.

Selektovani kandidati bivaju pozvani na preliminarni screening u Beogradu (1. krug) a zatim i na finalni intervju sa komitetom SAUDIA AIRLINES-a koji će se održati također u Beogradu od 24.7. do 28.7.2018.

...o kompaniji...

SAUDIA AIRLINES je osnovan davne 1945. godine i nacionalna je kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na preko 80 destinacija i čija flota se u ovom trenutku sastoji od 149 aviona. Za ovu kompaniju rade uposleni iz 50 zemalja Sveta te sada već i preko 50 članova posade iz Srbije.

Ukoliko ste ambiciozni, energični i sremni na izazove – SAUDIA AIRLINES Vam nudi priliku!