Lifestyle

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Nova kolekcija brenda Lovely bags, koja je upravo je ugledala svetlost dana, poziva da ove jeseni budete njihove kraljice.

Brend, kome su od samog stvaranja njihove klijentkinje glavna motivacija i inspiracija, ovoga puta je počastio sve obožavateljke kolekcijom koja će nagraditi njihovu ljubav. Kolekcija koja nosi jednostavan naziv “Royal”, opravdala ga je sve do posljednjeg detalja.

Modeli iz najnovije kolekcije premijerno su predstavljeni u Beogradu na događaju koji je upriličen za brand ambasadorke i kupce iz regiona.

Dizajnerka Marija Perić ostala je dosledna svom pravcu i izradi torbica u visokokvalitetnoj eko koži, koja je ovog puta glamuroznija i luksuznija više nego ikada pre.

Svi materijali korišćeni u kolekciji autentični su i nose njen potpis.

Poseban utisak ostavljaju nove unikatne metalne kopče na torbicama, koje je dizajnerka osmislila prethodnih meseci kako bi svoj dosadašnji rad krunisala jedinstvenim i autentičnim detaljima.

Ukoliko želite da osvojite jednu torbu iz nove kolekcije brenda Lovely Bags, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.