Story Café

Bojana Ordinačev srećno zaljubljena: Želim da postanem majka

Bojana Ordinačev srećno zaljubljena: Želim da postanem majka

Nakon duže pauze glumica Bojana Ordinačev vraća se na male ekrane u novoj hit seriji, a u iskrenom razgovoru otkriva da već četiri godine uživa u skladnoj ljubavnoj vezi i kako je sigurna da će se uskoro ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi

Nedavno je Prva televizija predstavila svoj glavni adut u predstojećoj jesenjoj programskoj šemi i najavila novu domaću seriju koja će se na ovom kanalu emitovati od septembra, a nosi intrigantan naziv "Istine i laži“. Jednu od glavnih uloga igraće glumica Bojana Ordinačev (36), koju je publika zavolela pre više od deset godina gledajući je u raznim serijama, ali potom dugo nisu imali prilike da je vide na malim ekranima. Lepa Novosađanka vraća se u velikom stilu, a TV saga u kojoj će igrati opisana je kao susret tri generacije glumaca u toploj porodičnoj priči.

Morali smo da je pitamo kojoj ona pripada?

– Spadam u mlađu ekipu, pa kako drugačije. Nemojte da se vređamo – kroz smeh poručuje glumica.

Iako dugo nije bila u žiži javnosti, Bojana se skoro uopšte nije promenila i odlučno prkosi godinama. U međuvremenu je bila posvećena "daskama koje život znače“ u pozorištu "Boško Buha“ čiji je član već čitavu deceniju. Izgleda da joj angažman u tom teatru prija jer izgleda bolje nego ikad, ali ona takođe priznaje da će povratak na televiziju biti osveženje za nju. Pored poslovnih uspeha, da bi se osećala i izgledala dobro, sigurno je uticao i odmor koji je sebi priuštila pre početka snimanja.

– Malo sam putovala po Evropi i pratila MotoGP trke, a poznato je da sam veliki fan Valentina Rosija. Bila sam u Nemačkoj i pratila trku uživo, što mi je bila velika želja. Ceo život vozim motor, od dvanaeste godine, tako da je to najveći utisak mog ovogodišnjeg odmora – priznaje Bojana i ne krije da je tamo išla sa svojom jačom polovinom čije ime ipak ne želi da otkriva.

– Ja sam samo obična devojka koja ima obične ljubavi i običnog momka. Kao neko ko je već dugo u ovom poslu, našla sam nekoga kome ne smeta to čime se bavim, ali on nije javna ličnost i nema želju da to postane pored mene – kaže glumica.

Smatra da je apsolutno srećna, na svakom koraku i u svakom trenutku, i da joj se ne dešava ništa specijalno što se ne događa drugim devojkama. S momkom je u vezi duže od četiri godine.

– Pola života sam u dugim vezama zato što mi to odgovara. Volim dom, sigurnost, ljubav i to me jedino pokreće. Slušam svoj ritam, svoje biće i prepuštam im se maksimalno – priča nam ova šarmantna plavuša.

Pored svoje druge polovine, Bojana uživa da provodi vreme s prijateljima, kolegama, čitajući dobru knjigu, gledajući serije, ali u poslednje vreme i nešto manje filmova nego obično. Kad god ima slobodnog vremena, ona svrati u svoj rodni Novi Sad gde žive njeni roditelji i brat koji ima ćerkicu u koju je glumica, kako kaže, hronično zaljubljena. Omiljena bratanica motiviše je da i sama često razmišlja o roditeljstvu.

– Želim da imam svoje dete i očekujem da će se to i desiti. U životu žurimo da mnoge stvari ostvarimo što pre, a zapravo samo treba pustiti da se dogode same. Mi tu malo možemo da učinimo, pa samo treba da sačekamo najbolje vreme za neke želje. Mislim da će tako biti i sa mnom – poručuje Bojana.