Story Café

Goca Tržan: Ćerku vodim kod psihoterapeuta

Autor: | 28/10/2017

Goca Tržan: Ćerku vodim kod psihoterapeuta

Pevačica Goca Tržan preživela je veliku dramu zbog istupa svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji ju je optužio da živi u njegovom stanu, te je odlučila da za sebe i svoju porodicu potraži novo boravište, da otkrije kako njen nekadašnji muž više od godinu dana ne viđa dete i da angažuje advokata i tuži ga za klevetu i uvredu

Brak između pevačice Goce Tržan (43) i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića (39) trajao je od 2007. do 2011. godine, ali iako je javnost skoro pa zaboravila ovu ljubavnu epizodu pop zvezde, koja sada uživa kraj drugog supruga, bubnjara Raše Novakovića, mnogi detalji iz prošlosti ponovo su dospeli u centar medijske pažnje. Dok je Tržanova poznata po tome da u svojim intervjuima izbegava sva pitanja o bivšem mužu, njegovo učešće u rijaliti šou-programu “Parovi” ponovo je kao centralnu temu stavilo njihov odnos. Naime, Marinković se nekoliko puta dotakao svog odnosa sa Gocom, tvrdeći kako su se razveli zato što ga je prevarila, što je on saznao kada je unajmio privatnog detetktiva, dok je pevačicu najviše zabolelo uživo uključenje njegove sestre koja je podržala brata u stavu da nekadašnja članica grupe “Tap 011” živi u stanu koji je on kupio. Ova izjava jako je pogodila Tržanovu jer više od deset godina plaća kredit za stan u Mirijevu u kome živi, a koji je kupila tokom braka sa Ivanom dok im je njegova majka dozvolila da stan u njenom vlasništvu u centru Beograda stave pod hipoteku.

– Tvrdi da živim u njegovom stanu, a niko od njih nije imao problem da me ostavi samu s detetom u stanu gde je rata kredita bila 500 evra mesečno. I niko od njih nije zvao da me pita da li imam od čega da platim. Sada kada sam otplatila veći deo, oni hoće da ga uzmu, a pri tome već imaju dva stana, od kojih je jedan u krugu “dvojke”. I pošto im je očigledno to malo, hoće i ovaj u Mirijevu. Nije problem, dobiće stan, obećavam im da ću se u narednih mesec dana iseliti iz njega, ali njima ostaje rata za kredit i svi ostali troškovi. Meni nije problem da izađem iz stana, ali šta će oni kasnije. Bedno je što preko moje grbače pokušava da bude popularan, neka me ostavi na miru više, ne samo mene nego i moju porodicu. Tvrdim da ću za svaku njegovu izgovorenu laž u narednom periodu podneti tužbe, kao i za ovo što njegova sestra u živom prenosu govori kako nekom pretim – poručuje Goca i oštro demantuje izjave sestre Ivana Marinkovića, Teodore, koja tvrdi da joj je Goca pretila kako će je izbaciti na ulicu:

– Nije tačno da sam pretila bilo kome. To je apsolutna laž, žena sam koja nikada ne preti. Sa dotičnom nisam imala nikakav kontakt već godinama. Poslala sam joj poruku iz najbolje namere da kaže bratu da prestane da priča svakavke laži o meni, jer za sve imam konkretan dokaz. Zašto ne priča da dinara nije dao za ćerku već godinama? Neka bude toliki šmeker pa da to čujemo, a ne to kako ja nekome pretim i izbacujem ga iz stana – dodala je Tržanova.

S druge strane, jedna od naših najpopularnijih pevačica zamera bivšem suprugu to što više od godinu dana nije video desetogodišnju ćerku Lenu koja je dugo patila zbog toga što nema priliku da bude sa svojim ocem.

– Lena nije bila s njim godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku niti sada. Treba da ućuti i ne progovara, jer šta kučetu ostaje nego da laje. Sve što on kaže je tačno, on je jedan pouzdan čovek i sigurno nije lažov. Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković. Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu, osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome – oštra je Goca.

Goci je poslednjih dana najveći oslonac muž Raša koji je izgradio odličan odnos sa njenom ćerkom

Pevačica tvrdi da nikada nije ćerki pričala ružne stvari o njenom ocu, iako je Lena često pita zbog čega Ivan priča u javnosti loše o njoj, a kako izvori bliski muzičkoj zvezdi tvrde, njena ćerka je odlazila kod psihologa upravo zbog toga što joj je tata mnogo puta nedostajao, a nije imala priliku da ga vidi. Pevačica nikada javno nije govorila o tome, ali je u jednom nedavnom intervjuu izjavila da već deset godina ide na psihoterapiju i da je vodila i svoju ćerku.

– To je lekovita stvar. Daje vam alate koje vam niko ne daje po rođenju, niti vas nauči u životu. Kada se rodimo, ne dobijamo knjižicu sa uputstvom kako da se ponašamo s drugima, ali i sami sa sobom. Muž i ja idemo zajedno, ali i odvojeno. Moja Lena takođe ide kod psihoterapeutkinje. Niko od nas nije lud, ali ti nekada treba objektivna osoba da te usmeri i kaže u čemu grešiš. Mnogo stvari sam naučila od svoje psihoterapeutkinje, pa i to kako da usmerim svoju ćerku – rekla je Goca za Alo.

Goca Tržan: Zašto Raša i ja ne možemo da imamo dete

Čvrsta u odluci da prekine svaki kontakt s porodicom Marinković, Goca ima veliku želju da se iseli iz stana u Mirijevu za koji je godinama plaćala ratu kredita i da sa ćerkom Lenom i suprugom Rašom potraži lepše mesto za život. Ipak, gotovo svi prijatelji pokušavaju da je odgovore od te namere, jer je otplatila najveći deo kredita i prethodno iz svog džepa dala novac za učešće. Zbog takvog razvoja situacije, ugroženo je i zdravlje njene majke Rose koja je doživela srčani udar i ugrađena su joj tri stenta usled stresa koji je imala zbog Marinkovićevih izjava u medijima. Zbog toga pevačica više ne želi da priča o bivšem suprugu, ali je angažovala advokata kako bi ga tužila za klevete i uvredu.

– Priča o Ivanu Marinkoviću za mene je gotova. Sve što imam da kažem o njemu ili njemu, biće na sudu – bila je izričita pevačica koja više ne želi da prolazi kroz golgotu zbog bivšeg muža.


Umesto toga, ona poslednjih dana promoviše svoj novi singl “Bezimeni” koji je snimila u duetu sa bosanskom koleginicom Rijaldom za koji je sigurna da će se dopasti publici. Kako izgleda spot pogledajte OVDE.