Story Café

Male modne ikone: Harper Bekam

Autor: | 15/11/2017

Male modne ikone: Harper Bekam

Smatra se da se stil gradi s vremenom te da su potrebne godine iskustva, istraživanja i pokoji modni promašaj da bi se otkrilo šta je ono što nam najbolje stoji, ali to ne važi i za ove devojčice. Suri Kruz, Blu Ajvi i Nort Vest imaju status najbolje obučene dece na svetu čije su odevne kombinacije često tema stručnih magazina

Odevena po poslednjem trendu, šestogodišnja Harper Seven Bekam, ćerka proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama (42) i modne kreatorke Viktorije Bekam (43), jedna je od retkih bogatih naslednica koja ne uživa u blicevima paparaca i znatiželji medija.

S obzirom na to da je stalni posmatrač revija svoje slavne majke, koje su medijski veoma propraćene, često u društvu svog oca, veoma stilizovano obučena i verna brendu Gucci, stalna je meta svetskih fotografa.

Male modne ikone: Nort Vest (foto)

Šestogodišnjakinja redovno posećuje s roditeljima nedelje mode, uvek u Gucci obući, a nedavno je ponela i zanimljivu, nimalo dečju tašnu

I mada je Dejvid mnogo puta do sada potvrdio da je pored tri sina, jedina naslednica Harper njegova mezimica s kojom deli apsolutno sve, čak i ljubav prema fudbalu, jasno je da je njeno stilizovanje prepustio svojoj supruzi Viktoriji, vrsnom poznavaocu mode. Zato i ne čudi što je Harper od samog rođenja proglašavana uticajnom modnom ikonom.

Nastaviće se...