Story Café

Suzana Mančić: Tajna mog predbračnog ugovora

Suzana Mančić: Tajna mog predbračnog ugovora

story

Neuništivi optimizam i zarazni osmeh prva su asocijacija kada se izgovori ime legendarne loto devojke Suzane Mančić (61) koja je već decenijama jedno od omiljenih televizijskih lica. Harizmatična Beograđanka, za kojom i dalje uzdišu mnogi muškarci, nikada nije bila samo lepotica s naslovnih strana, već i jaka žena koja je uvek otvoreno iznosila svoje stavove. Zbog toga je bivala i kritikovana i slavljena, ali kada se podvuče crta, lepa voditeljka i autorka emisije “Suzanin izbor” ima sve razloge da bude zadovoljna žena. Njena starija ćerka Teodora završila je studije i već se udala za američkog biznismena, a Natalija polako završava Akademiju umetnosti i ima velike ambicije. Dok njene naslednice polako staju na svoje noge i kroje sopstvene živote, Suzana, takođe, uskoro planira da izgovori sudbonosno “da” dugogodišnjem izabraniku Simeonu Ocomokosu. Uz osvežavajuće piće, Mančićeva nam je u svom domu otkrila mnoge dosad neispričane detalje iz svoje ljubavi i odnosa sa ćerkama.

Simeona ste sreli u zrelim godinama, koliko je bio bitan momenat kako će deca prihvatiti vašu vezu?

– U početku je bilo malo povuci-potegni, svedočili smo i suzama i dečjem inatu, ali ja sam imala stav da decu ne treba da lažem kako mi je on drug, kolega s posla ili ne znam ni ja ko. Pošto smo se mi zaljubili kao blesavi, došla sam kući i rekla ćerkama: “Deco, ovo je Simeon. Mi se volimo”. Teodora je počela da plače, a ja sam je čvrsto zagrlila i objasnila joj da to što imam partnera ne znači da ću je zanemariti. Deca se u takvim situacijama najviše boje da će biti ostavljena - iskrena je loto devojka koja je pokazala da je spremana za udaju i time što je potpisala predbračni ugovor.

Šta vam se najviše dopada u tom još uvek novom pravnog aktu?

– Naš narod odvajkada govori: “Čist račun, duga ljubav”. Kada mladi ljudi stupaju u brak, nema potrebe da se potpisuju predbračni ugovori ako nisu Rokfeleri. Ali, kada se venčavate u zrelim godinama, ostvareni i materijalno, i profesionalno, i socijalno, i porodično, stvari su mnogo jednostavnije ako se imovinsko pitanje stavi na papir. Sada znamo šta je čije i to smo predočili i našoj deci. Zašto bi mene neko gledao popreko i računao šta ću ja uzeti njihovom tati, odnosno šta ću uzeti njima. Meni ništa ne treba od Simeona jer sam sve u životu stekla sama - rekla je Suzana Mančić i pojasnila:

– Bio je to moj predlog jer sam shvatila da će tako biti mnogo lakše. Da nerešeno imovinsko pitanje ne bi bilo naš kamen spoticanja, odlučila sam da potpišemo predbračni ugovor.

Šta je sve još Suzana ispričala o predbračnom ugovoru, odnosu sa ćerkama i Simeonu pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 23. januara