Story Café

Zimske čarolije: Poznati na snegu! (foto)

Autor: | 11/02/2018

Zimske čarolije: Poznati na snegu! (foto)

Odmah nakon novogodišnjih praznika brojne poznate ličnosti baterije pune na zavejanim planinskim vrhovima širom sveta, uživajući u zimskim sportovima.

Dok su jedni prilično vešti na skijama i bordu, drugi su učeći zabeležili i po koji bolan pad.

Bela Hadid - Nespretna na skijama

Pre nego što ponovo zakorači na modnu pistu tokom Milanske nedelje mode, manekenka Bela Hadid (21) odlučila je da se nakratko odmori.

Prepustila se lepotama nacionalnog parka Adamelo Brenta, koji u zimskim danima važi za jedan od najpoznatihih skijaških centara severne Italije.

Već prvog dana, dovoljno sigurna u sebe, stala je na skije, međutim, ispostavilo se da joj na stazi duge manekenske noge i nisu neka prednost.

Nekoliko puta dobro je pala, a podršku u tim situacijama pružio joj je njen italijanski telohranitelj.

Kristina Radenković -  Prvo zimovanje sa ćerkom

Voditeljka Kristina Radenković (37) nije odolela čarima Livinja. U ovaj gradić u Lombardiji stigla je s verenikom i ćerkicom, a zanimljivo je da su na put dug nešto više od hiljadau kilometara krenuli autom. Ipak, nije im bilo naporno, jer su prespavali u Ljubljani.

Međutim, kada su stigli u italijanske Alpe, počela je oluja koja je trajala četiri dana.

Kad se vreme prolepšalo, mala Tara, koja će za dva meseca proslaviti drugi rođendan, nije bila oduševljena, pa se Kristina šalila "da bi bila srećnija da je na moru, ali ko je pita". 

Kristina je uživala u vožnji borda, pokazujući da je u odličnoj kondiciji.

Marina Tadić - Snežna idila

Pevačica Marina Tadić (34) probudila je dete u sebi i zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Jelenom izvodila vratolomije na najvišim stazama planine Kopaonik.

U pauzama skijanja, dve drugarice išle su na okrepljenje toplom kafom, a potom su nastavljale svoj pohod na planinske vrhove.

Po povratku u Beograd, Marinu su čekale obaveze, prvo promocija novog singla "Čujem".