Story Café

Ilda Šaulić: Zašto odlazimo iz Srbije

Autor: | 21/02/2018

Ilda Šaulić: Zašto odlazimo iz Srbije

Poznata pevačica Ildu Šaulić (39) pre samo tri godine bila je u sasvim drugačijoj životnoj situaciji nego danas. Uveliko u svojim tridesetim, Ilda tada verovatno ne bi umela da odgovori na pitanje kada će konačno zasnovati porodicu i pronaći sreću za kakvom većina žena u tim godinama traga. A onda, fortuna je pronašla nju i namignula joj u veoma brzom sledu događaja koji je iz korena promenio njenu svakodnevicu. Presudna je bila 2016. godina u kojoj se udala za Bojana Vučkovića (47) i ubrzo na svet donela ćerkicu Emu koja danas ima godinu i po dana. Sreća ima svoje ironične načine na koje odlučuje da se s nama poigra, pa ljubav našoj pevačici nije donela samo u nenadanom momentu, već i iz sasvim neočekivanog pravca.

– Bojan i ja poznajemo se još otkako smo bili deca i naše dve porodice oduvek su se intenzivno družile. Međutim, razlika između nas je osam leta pa kada sam ja imala samo 10 godina, on je već slavio punoletstvo. Ipak je to značajna razlika u tom dobu. Kada se Bojan vratio iz Amerike, gde je živeo, životne okolnosti uticale su da budemo zajedno i danas smo u braku. Eto, život je čudo – prepričava nam Ilda i dodaje da su i njeni roditelji bili zbunjeni takvim raspletom.

– Naravno, oni su se iznenadili kada su čuli koga sam izabrala za životnog partnera i rekli su: "Bože, deco, da li je moguće“. To je i meni bilo pomalo neverovatno. Da mi je iko pričao ko će biti čovek mog života, ne bih verovala jer ga u detinjstvu nisam tako posmatrala. Verujem da bi vam on isto rekao, mada voli da se našali kako je oduvek znao da ćemo biti zajedno – kaže pevačica.

Pre nego što će zasnovati porodicu, u Ildinom životu muzika je bila sve. Te velike ljubavi ne odriče se ni danas, pa je nedavno objavila novi „Best of“ album i to u godini kada obeležava deceniju svoje lepe karijere. Pored svih pomenutih obaveza, porodica joj je na prvom mestu. U iskrenom razgovoru, Ilda nam otkriva kako život s novim i drugačijim prioritetima zaista izgleda...

Nastavak ekskluzivnog porodičnog editorijala Ilde Šaulić u kojem otkriva detalje novog života koji je otpočela sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom, kao i planove za budućnost, pronađite u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 27. februara!