Story Café

Nikola Rađen: Nova životna etapa - brak na još većoj daljini

Autor: | 26/06/2017

Nikola Rađen: Nova životna etapa - brak na još većoj daljini

Kada pevačica Ana Kokić (34) izjavi da je srećna, niko joj ne veruje. Koliko god puta da demantuje glasine o razvodu od vaterpoliste Nikole Rađena (32), čini se da isplivaju novi navodi upućenih insajdera koji potope njene tvrdnje, i tako ukrug. Razlozi su višestruki.

Taman kada su, navodno, prevazišli Rađenovu krizu s kokainom i teškim sportskim sankcijama koje su usledile, njihov brak drmaju česte promene njegovih klubova i Nikolino odsustvo iz kuće. Nedavno su i Ana i Nikola oštro negirali tračeve, ali kao da svaka njihova reč umesto da ugasi vatru, samo dodatno raspiri požar.

Ipak, predah za ovaj bračni par još nije na pomolu – Nikola će od avgusta postati igrač moskovskog Dinama, što će ovu desetogodišnju ljubavnu zajednicu staviti na novi test.

Ani i Nikoli veza na daljinu nije nepoznata stvar. Trofejni vaterpolista najpre je igrao u Grčkoj, gde mu se pridružila porodica, ali Ana je s decom stalno bila na relaciji Beograd–Atina. Nakon velikog skandala s Nikolinim pozitivnim rezultatom na doping testu, bio je suspendovan na dve godine i, ironično, najveći problemi za njihov brak usledili su onda kada je sportista bio kod kuće, a ne na putu. Kada je konačno dočekao kraj suspenzije, Rađen je zaigrao za rumunski klub Oradea pa su njegova česta odsustva, ali i Anina putovanja, ponovo postali deo njihove svakodnevice.

Nikola Rađen za “Story”: Pri prvom susretu Ana me je polila vodom da bi skrenula pažnju na sebe

Sada će stvari biti malo drugačije. Ana i ćerke Nina (8) i Tea (7) provodiće vreme uglavnom u Beogradu, dok će tata vredno trenirati u bazenu u hladnoj Moskvi. Vaterpolista je izjavio da će gledati da što više dolazi kući, kao što će i devojke putovati u Rusiju kada se ukaže prilika. Ipak, neminovno će više biti kod kuće nego što je to bio slučaj ranije. Ova situacija potrajaće tri godine, na koliko je Nikola potpisao ugovor s Dinamom.

Par koji je poznat po uspešnom odolevanju izazovima svakako planira da u tom maniru i nastavi, pa novonastalu situaciju gledaju s pozitivne strane, svesni da su u toj priči već bili. Na glasine odgovaraju onako kako najbolje umeju, pa ako već ne mogu da ih spreče, osmehuju se i drže za ruke. Nedavno su baš tako fotografisani na otvaranju novog beogradskog restorana "Stanica 1884“, gde su bili izuzetno zadovoljni, srećni i odlučno emitovali optimizam pred novu etapu za njihovu porodicu. Ako je nekima i to malo, prisutni poručuju da su Ana i Nikola te večeri izgledali zaljubljenije nego ikada. Naredni meseci pokazaće da li je to raspoloženje zasnovano na čvrstim temeljima koji će Rađenove držati na okupu, čak i na većoj distanci. Njihova ljubav, izgleda, velika je kao Rusija.

Autor: Boris Popadić

Foto: Luka Šarac, Promo

Komentari (0)

Loading