Story Café

Anja i Igo Valente: Raskošno slavlje na ušću Save i Dunava

Anja i Igo Valente: Raskošno slavlje na ušću Save i Dunava

Ljubavna storija između Anje Stojković (26) i Iga Valentea (25) proteklog vikenda dobila je još jedan epilog, ovog puta u Beogradu. Nakon što su sudbonosno da izgovorili u februaru u opštini u Parizu, a potom organizovali bajkovito venčanje na Azurnoj obali prošlog meseca, skladni supružnici sklopili su i crkveni brak u Srbiji.

– Čin crkvenog venčanja za moju porodicu ima veliki značaj jer time potvrđujemo vernost našoj veri, tradiciji, kulturi, običajima... Moj suprug takođe je srećan što je s nama mogao da podeli tu radost – rekla je Anja ekskluzivno za Story dan nakon venčanja.

Svečana proslava počela je u ranim popodnevim satima u luksuznom hotelu Square Nine, gde su se zvanice najpre okupile. Goste su na branču dočekivali roditelji neveste, naš proslavljeni fudbaler i fudbalski trener Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana, koji nisu skidali osmehe s lica, a uz njih su sve vreme bili i njihova najstarija ćerka Andrea (27) i sin Marko (24). Posle prvih čestitki koje su dobili od zvanica, svita je organizovanim prevozom krenula ka Sabornoj crkvi, gde su se Anja i Igo pred Bogom zavetovali na večnu ljubav.

– Ono što osećam u srcu ne možete da vidite. Od ovoga nisam ništa emotivnije doživeo – pričao je ponosni tata okupljenim novinarima, a tom prilikom otkrio je i da je već plakao na prva dva ćerkina venčanja:

– Kada vidite da vaše dete postaje žena, to je osećaj koji ne može da se prepriča. Može samo da se doživi – objasnio je on svoje suze radosnice.

Ceremoniju crkvenog venčanja obavila su dva sveštenika, jedan na našem, a drugi na engleskom jeziku, jer mladoženja i članovi njegove porodice ne razumeju srpski. Mladencima su najpre čestitali njihovi roditelji, a potom i drugi svatovi.

Šta su još mladenci i poznati tata rekli o ovom emotivnom danu pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 5. juna