Story Café

Ana Sević - Više ne krije ljubav (foto)

Ana Sević - Više ne krije ljubav (foto)

Pevačica Ana Sević (32) nedavno je na koncert koleginice Marije Šerifović došla s novim emotivnim partnerom Danijelom Nedeljkovićem. Zanimljivo je da se njih dvoje i dalje, kada dolaze na događaje, ne drže za ruke mada je posle niza zajedničkih fotografija objavljenih tokom protekla tri meseca, svima jasno da su u vezi. Bilo bi zanimljivo saznati kako su se upoznali i zbližili, ali Ana je prestala da za medije priča o svojim emocijama, a razlog tolike tajanstvenosti leži u prethodnom lošem iskustvu. Nedavno je na pitanje da li je trenutno zaljubljena, odgovorila:

- Ako sam nešto iz svega ovoga naučila, to je da privatni život čuvam za sebe.

Naravno, govoreći o “svemu tome” mislila je na brak s Darkom Lazićem koji je sve vreme bio medijski eksponiran. Budući da i Darko posle razlaza živi “punim plućima”, može se reći da su bivši supružnici, posle niza trzavica, konačno zadovoljni, a sudeći po ovim Aninim rečima, njihove nove ljubavi nisu se loše odrazile na njihovu troipogodišnju ćerkicu Lorenu:

– Lorena je još mala da bi do nje stizale bilo kakve priče, ali i veoma je zaštićena sa svih strana. S njom te priče nemaju veze, ispunjena je i srećna, ne manjka joj pažnje i ljubavi – rekla je Ana.