Story Café

Aleksandra i Filip Živojinović: Volim te... Zauvek!

Aleksandra i Filip Živojinović: Volim te... Zauvek!

U prvom bračnom intervjuu Aleksandra i Filip Živojinović ekskluzivno za naš magazin otkrivaju koji su trenuci slavlja za njih bili najemotivniji, kakvi su im planovi za budućnost i da li će se u njihovom domu ubrzo čuti plač bebe...

Dva dana nakon što su izgovorili sudbonosno „da”, Aleksandra i Filip Živojinović posetili su redakciju našeg magazina u društvu svojih majki Borke i Zorice. Pod snažnim emocijama koje još nisu utihnule od venčanja, sumirali su utiske i prisetili se s nama najlepših trenutaka sa spektakularnog svadbenog veselja.

Dok su im stizale poruke od prijatelja koji su bili oduševljeni slavljem, pažljivo su pregledali fotografije nastale tokom najsrećnijeg dana u njihovim životima, a tom prilikom otkrili su nam i svoje planove za budućnost.

Jesu li polako počeli da se sležu utisci?

Aleksandra: Još nisu, prošlo je premalo vremena. Tek kada pogledamo sve snimke i fotografije sa slavlja, polako ćemo početi da shvatamo kako je u stvari sve izgledalo. Trenutno dobijamo mnogo poruka od gostiju koji su složni u tome da su se odlično proveli.

Filip: Uglavnom nam svi pišu kako dugo nisu bili na tako lepoj i veseloj svadbi, neki čak ni da se nikada nisu tako lepo proveli zbog čega nam je puno srce.

Imali ste osam stotina zvanica, a organizacija svadbenog veselja bila je u rangu s najprestižnijim svetskim događajima, da li je sve teklo po planu?

Odgovor na ovo pitanje kao i celokupan ekskluzivan intervju pogledajte u aktuelnom broju magazina "Story" koji je u prodaji od danas pa sve do 04. jula...