Story Café

Početak Milanove karijere obeležila je ljubav sa Radom, a sada otkriva da li u njegovom životu postoji NEKO drugi

Početak Milanove karijere obeležila je ljubav sa Radom, a sada otkriva da li u njegovom životu postoji NEKO drugi

Povod za intervju sa harizmatičnim pevačem Milanom Stankovićem bila je objava njegovog novog singla Trans, a on nam je otkrio zašto se zbog snimanja spota zaputio čak u daleki Japan, kakav su utisak na njega ostavile tamošnje devojke i da li je nakon duge pauze u ljubavi neko osvojio njegovo srce...

Pevač Milan Stanković (31) proslavio se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" 2007. godine. Iako tada nije poneo titulu pobednika, ispostavilo se da se od drugih takmičara izdvojio svojim izvanrednim glasovnim sposobnostima, energičnim nastupima, ali i specifičnim stajlingom. Obožavaoci su s godinama bivali sve brojniji i davali mu vetar u leđa iako je imao profesionalne brodolome zbog odlaska iz "Grand" produkcije. Početak njegove karijere obeležila je i ljubav s koleginicom Radom Manojlović, koja je iz mnogo razloga doživela svoj krah. Zato Milan danas svoju intimu brižljivo čuva, a o partnerkama skoro i da ne govori. Javna pojavljivanja, po njegovom mišljenju, samo su kolateralna šteta bavljenja muzikom i nikako mu ne prijaju. U medijima se pojavljuje isključivo kada ima dobar profesionalni povod, a razlog ovog intervjua je singl "Trans", zarad čijeg spota se zaputio u daleki Japan.

Otkud odluka da se zbog ekranizovanja pesme "Trans" zaputite u Tokio?

– Tokijsku trilogiju osmislio sam u dogovoru sa svojim timom, jer čvrsto verujemo da je prevaziđeno snimati spotove u studiju sa crvenim svetlom. Osim toga, sve je izgubilo smisao zbog hiperprodukcije, a ja bez smisla ne mogu da postojim, stvaram i radim. Vodeći se tom idejom, odabrao sam Tokio, daleku i specifičnu destinaciju, gde sam ekranizovao još nekoliko numera. Jedva čekam da ih predstavim publici.

Da li je isključivo posao bio razlog vaše posete ili ste nameravali i da obiđete atrakcije i znamenitosti?

– Ovoga puta posetio sam Japan isključivo zbog posla i veoma mi je žao što nisam uspeo da uživam u njegovim lepotama. Poznat sam kao veliki hedonista i kao neko ko voli da posećuje i obilazi daleke metropole, a Tokio je moja davnašnja želja. Potpuno sam fanciniran tamošnjom kulturom i planiram da joj se u nekom narednom periodu potpuno posvetim.

Da li je istina da su Japanke neodoljive?

– Ima neke mistike u azijskoj lepoti. Devojke su veoma slične našima, ali stidljive i nekako uzdržane. Na takav spoj čovek ne može da ostane ravnodušan.

Ponovo pomerate granice kada je reč o muzici, produkciji i spotovima. Odakle crpite ideje?

– Ideje mi naviru same, najčešće u zoru, pošto mi je bioritam takav da često do sitnih jutarnjih sati ostajem budan. Način na koji radim mnogima je kontroverzan, ali to sam ja: veliki zbir svega što volim, želim, postojim i zbog čega patim.

Malo ko zna da ste vi i producent svojih numera.

– Godinu dana je prošlo otkako sam postao vlasnik izdavačke kuće "Mist enterprises", koja se bavi audio-vizuelnom produkcijom. Reč je novom cilju koji sam postavio kako bih sebe pobedio. Danas ona stoji iza svih mojih projekata, a planiram da se posvetim produkciji i pesama kolega.

Osim majke i sestre, postoji li još neka žena u vašem životu? Jeste li zaljubljeni?

– Trenutno nemam vremena za ljubav. Potpuno sam fokusiran na nove poslovne projekte. Sada sam sam i lepo mi je ovako.

Milan je iskreno progovorio i o tome koliko je odsustvo oca uticalo na njegovo samopuzdanje... Odgovor na ovo pitanje kao i još interesantnih, pročitajte u 667. broju magazina "Story" koji je u prodaji do 10. jula...