Story Café

Ivana Maksimović: Danilo će PRISUSTVOVATI POROĐAJU!

Ivana Maksimović: Danilo će PRISUSTVOVATI POROĐAJU!

Lepa sportistkinja Ivana Maksimović otkriva da se odlično oseća tokom blagoslovenog stanja i da je veoma aktivna trudnica koje je leto provela na putovanjima sa suprugom, a sada se polako spremaju za rođenje prvog sina i prave planove za novo životne poglavlje...

Prvakinja u streljaštvu Ivana Maksimović (28) nedavno je sa suprugom, košarkašem Danilo Anđušićem (27) uživala na letovanju na španskom ostrvu Menorka gde su proslavili treću godišnjicu braka, a potom su s kumovima i rođacima otputovali u Crnu Goru. Skladni bračni par trenutno očekuje prvo dete, a lepa sportistkinja, koja je
u sedmom mesecu trudnoće, kaže da uživa tokom blagoslovenog stanja i da je veoma aktivna. Tako je sa mužem nedavno otvorila piceriju u Beogradu, pa je veoma angažovana oko novog biznisa, što joj veoma prija.

– Na početku moje trudnoće Danilo i ja bili smo dugo razdvojeni jer sam ja živela u Srbiji, a on u Rusiji. Međutim, čim se završila sezona, pridružio mi se u Beogradu i mnogo sam srećna što provodimo leto zajedno. Bili smo najpre na odmoru na ostrvu Menorka koje smo prvi put posetili i izuzetno nam se dopalo. To je mesto koje pruža avanturistički vid odmora, ima mnogo divljih plaža i zaista je čarobno. Tamo smo obeležili treću godišnjicu braka tako što smo otišli na romantičnu večeru, a Danilo mi je priredio niz zanimljivih iznenađenja. Ipak, najlepši poklon koji ćemo dobiti ove godine jeste naš sin – počinje priču poznata sportistkinja i dodaje:

– Kasnije smo obišli neka mesta u Srbiji, a bili smo i u Crnoj Gori s kumovima i bratom mog supruga. To je bilo kratko putovanje, svega nekoliko dana, ali nam je bilo mnogo lepo. Imali smo priliku da vidimo mnogo dobrih prijatelja i da s njima provedemo lepe trenutke, a meni tokom trudnoće izuzetno prija boravak na moru, a naročito plivanje.

Bračni par uskoro će ponovo morati da se razdvoji na neko vreme jer Anđušić odlazi u novi klub s kojim će početi pripreme za narednu sezonu dok će mu se Ivana na novoj adresi pridružiti samo na određeno vreme.

– Mnogo mi je značilo što sam protekla dva meseca bila sa suprugom jer i pored njegovih treninga i mojih obaveza, ostajalo nam je dovoljno slobodnog vremena koje smo iskoristili veoma lepo. Sada je već došlo vreme kada Danilo treba da potpiše novi ugovor i ponovo ode u inostranstvo. Još nismo sigurni gde će nastaviti karijeru jer postoji nekoliko opcija. Navijam za to da odemo da živimo u neku zemlju s toplijom klimom dok on ne bi imao ništa protiv toga da se vratimo u Rusiju. Nadamo se da će već u narednih nekoliko dana privesti kraju pregovore jer sam nestrpljiva da znam gde ćemo provesti prvu godinu s našim detetom. Planiram da u početku budem s Danilom na novoj adresi, a kraj trudnoće ću verovatno provesti u Beogradu jer, kako sada stvari stoje, planiram ovde da se porodim – iskrena je Maksimovićeva koja kaže da njen suprug želi da prisustvuje porođaju:

– Kada smo na početku moje trudnoće pričali o toj mogućnosti, Danilo je bio protiv toga. Nije mu se dopadala ideja da bude u porođajnoj sali jer je smatrao da će biti uznemiren i da neće moći sve stoički da podnese. U međuvremenu je razgovarao sa svojim prijateljima koji su imali to iskustvo i svi su mu rekli da su to prelepi trenuci koji se pamte čitavog života, tako da je promenio mišljenje. Mnogo sam srećna što želi da bude uz mene tokom porođaja jer znam da će mi njegova podrška značiti, a osim toga, do sada smo delili sve lepe trenutke, pa bih volela da podelimo i ovaj koji će sigurno biti najlepši u životu – tvrdi lepa crnka koja polako razmišlja i o načinu na koji će se poroditi, ali i smišlja ime za svog naslednika:

– Još nisam pričala s lekarima o porođaju, ali sam dosta čitala o tome. Volela bih da to bude prirodnim putem, ali ako bude potrebno, spremna sam i na carski rez. Tu odluku verovatno ću doneti pred sam kraj trudnoće dok smo sada više okupirani smišljanjem imena. Imamo nekoliko opcija koje nam se dopadaju, ali smo rešili da krajnju odluku donesemo tek kada se beba bude rodila.

Poznata sportistkinja tvrdi da joj prija blagosloveno stanje i da je puna energije pa je sada čak i aktivnija nego ranije, a poslednjih dana najviše je angažovana na novom biznisu koji je započela sa suprugom jer je par nedavno otvorio piceriju na Zvezdari.

– Iako sam poznata kao velika spavalica, sada mi više ne smeta kada se ne naspavam dobro i puna sam energije jer mi je trudnoća dala unutrašnju snagu. Sve obaveze završavam na vreme, a neretko tokom dana obavim i mnogo više poslova nego što sam planirala. Najviše sam angažovana oko našeg novog posla i sve to mi je vrlo zanimljivo. Odlučili smo da počnemo da se bavimo ugostiteljstvom jer je Danilo oduvek želeo da otvori restoran dok je i mene privlačio taj posao iako sam završila Fakultet za turizam. S obzirom na to da su nam se želje poklopile, shvatili smo da je sad pravo vreme da ostvarimo taj svoj cilj – zaključuje Ivana.