Story Café

Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Spremni smo za BRAK!

Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Spremni smo za BRAK!

PN: Nekadašnja pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić nedavno su se vratili s letovanja iz Turske i s nama podelili prve utiske nakon odmora, a nakon toga su otkrili čime jedno drugo svakodnevno opčinjavaju...

Bivša pevačica muzičke grupe "DnD", danas potpredsednica porodične kompanije u sektoru marketinga i odnosa sa javnošću, Danijela Karić (33) i njen izabranik, koreograf Ivan Mileusnić (33), letnji odmor proveli su na obali Egejskog mora. Iako oboje vole dinamična putovanja, ovoga puta odlučili su da zajedno s njenom decom Filipom (10) i Monikom (8), kao i Ivanovim rođenim bratom Milanom i njegovom porodicom, provedu vrlo sadržajan porodičan odmor u okviru rizorta. Budući da je godina iza njih bila poslovno vrlo zahtevna, ovakvo letovanje bilo im je preko potrebno. Na hotelskom bazenu proslavili su i Ivanov 33. rođendan, koji je protekao veoma interesantno.

– Pola sata pre ponoći namamili su me u sobu i zabranili mi da izlazim. Kada su me pozvali napolje, imao sam šta da vidim: deca su mi osmislila mali performans i koreografiju na pesmu koju sam konstantno slušao tokom odmora, a u rođendanskom iznenađenju učestvovale su još dve porodice iz Srbije, koje smo tamo upoznali. Slavlje smo nastavili i sutradan, večerom u kineskom restoranu, a tu sam dobio rođendansku pesmu, tortu i svećice – priseća se svoje žurke osmostruki državni prvak u plesu, mada nije hteo da otkrije šta je poželeo:

– Pribojavam se da mi se želje, ukoliko ih izgovorim, neće ostvariti. Ali priznaću vam jedan detalj – te želje može da ispuni samo Danijela.
Najlepšu poruku dobio je od svoje devojke koja mu je rečenicom: "Šta da ti kažem, šta da ti pišem, kada te volim koliko dišem", čestitala i na "Instagramu".

– Napisala sam upravo ono što osećam. Smatram da je Ivan moja druga polovina koja mi je nedostajala da budem potpuna. Neposredan je, spontan, emotivan, vredan, talentovan, vrlo inteligentan, mlad a vrlo samostalan i uspešan. Veliki je radnik i borac, neko ko je proputovao ceo svet i tečno govori ruski i engleski, kao i ja, što ne verujem da je slučajnost. Već na samom početku bio je nekako jednostavan i iskren, a budući da ja nikada u potpunosti ne pokazujem ono što jesam, fasciniralo me je to s kakvom sigurnošću izražava svoje emocije. Pružio mi je ljubav koju nikad nisam imala a želela sam je – priča Beograđanka a njen izabanik dodaje:

– Mada, kao što je rekla, ne pokazuje baš uvek svoja osećanja, više sam nego svestan njene ljubavi. Njen pogled i oči mi sve same kažu i oboje smatramo da je niko nije tako dobro "čitao" kao ja. Ne mora ništa da mi kaže, apsolutno osećam njenu posvećenost i uživam u tome.

Budući da Danijela ima brak i dvoje dece iza sebe, pitali smo Ivana da li mu je to i jednog momenta zasmetalo.

– Ne, zbog toga se osećam još sigurnije i opuštenije. Imam pored sebe ženu koja već zna šta je porodični život i koja može da me vodi. U poslu volim da sam lider, ali privatno mi prija da ona bude moja vodilja i apsolutno joj verujem. Smatram da mi je s njom upala "kašika u med”. Što se dece tiče, i sam sam dete razvedenih roditelja. Kada mi se u 10. godini pojavio očuh, pomislio sam da će mi ukrasti mamu i njenu ljubav, ali tada me je ona naučila da te dve ljubavi ne mogu da se porede i ja sada to isto tvrdim. Danijela ima zdravu komunikaciju sa Filipom i Monikom i ne zapostavlja ih zbog mene niti se ja osećam zapostavljenim. Mnogo sam naučio na primeru svojih roditelja i ako je iko za ovakve situacije pripremljen, to sam ja – objašnjava Mileusnić.

– Kao diplomirani psiholog, moram da potvrdim Ivanove tvrdnje da ljubav ne može da se poredi. Uostalom, moje srce je dovoljno veliko, ne samo za njih troje nego za sve drage ljude. Volim ih podjednako, ali svakoga na svoj način, i tu nema takmičenja. Imaju veoma lep odnos, vole se i poštuju, a Ivan se postavio kao njihov prijatelj koji želi da ih sasluša i ponekad im da savet – nadovezuje se Karićeva.

Iako su samo godinu dana u emotivnoj vezi, Ivan i Danijela ne kriju da razmišljaju da svoju ljubav krunišu brakom.

– Ne znam da li je to slučajnost, ali kao klinac uvek sam govorio da pre 33. godine neću da se ženim. Pošto sam sada u tim godinama i u vezi u kojoj uživam, mogu da kažem kako sam spreman da stanem na "ludi kamen" i odreknem se svog momačkog života. Samo ne znam da li će Danijela pristati, jer sam joj kazao da će u braku morati svako jutro da mi svira klavir dok pijem kafu – šaljivo otkriva svoje namere majstor na plesnom podijumu, dok Danijela radosno prihvata njegove planove:

– Verujem u brak i vidim nas kao lepu, skladnu porodicu. Na dobrom smo putu.