Story Café

Jovana i Žejko Joksimović: PRVI ROĐENDAN BLIZNAKINJA - Naša godina DVOSTRUKE RADOSTI!

Jovana i Žejko Joksimović: PRVI ROĐENDAN BLIZNAKINJA - Naša godina DVOSTRUKE RADOSTI!

U porodici novinarke Jovane (37) i pevača Željka Joksimovića (46) 3. oktobar bio je rezervisan za slavlje, jer su tog dana njihove ćerkice, bliznakinje Ana i Srna, napunile godinu dana. Jovana je na svoj “Instagram” profil postavila njihovu fotografiju, nastalu u vreme kada su se iz porodilišta vratile kući, uz komentar: “Pre godinu dana došle su na svet... Danas, oni su moj život, naš život”. Bila je to, ujedno, prva fotografija na kojoj su njeni i Željkovi mnogobrojni poštovaoci mogli da vide bliznakinje.

Porodica Joksimović provela je popodnevne časove tog dana družeći se s rodbinom i bliskim prijateljima u jednoj igraonici. Bezbroj puta čulo se pitanje šta su devojčice dobile za rođendan, ali su roditelji ostali tajanstveni, rekavši samo da je reč o nečem što se malo duže čeka, da je ta stvar na putu ka njima i da će Anu i Srnu zauvek podsećati na taj dan.

Željko je ispričao da su, pred dolazak na proslavu, Jovana i on evocirali uspomene, otkrivajući da postporođajni period urednice i voditeljke jutarnjeg programa na TV Prva nije bio nimalo lak, ali i da je bio vrlo iznenađen kad je shvatio koliko se ćerkice razlikuju. Budući da su bliznakinje, oboje su očekivali da će one biti iste, a ispostavilo se da imaju toliko malo dodirnih tačaka da čovek ne bi rekao čak ni da su sestre.

– Obe su velike maze, vole da se miluju, da im se posvećuje pažnja. Uostalom, takva su sva deca. Sa bliznakinjama je specifično to što sve morate da radite dva puta, ali nama je to uživanje i pravi blagoslov – rekao je popularni bračni par.
Jovana nikad nije volela da, pričajući o porodičnom životu, ide u detalje. Tokom rođendanskog slavlja je rekla da u njihovoj kući vlada uobičajena atmosfera za porodice s troje dece, a nedavno je to konkretizovala rečima:

– Ne bih mistifikovala roditeljsku ulogu. Kako svi, tako i mi. Kosta ima svoj ritam, svoja pitanja i interesovanja, Ana i Srna su u fazi kada su aktivne i traže više, pre svega da imaš dobre mišiće za nošenje i učenje prvih koraka. Divno je što se svakog dana vide rezultati rada s njima. Oni odmore svaki umor.

Ceo intervju sa poznatim roditeljima Željkom i Jovanom Joksimović možete pročitati u novom broju magazina "Story"...