Story Café

Anastasija Ražnatović: Nikada ne bih izdržavala partnera

Anastasija Ražnatović: Nikada ne bih izdržavala partnera

U iskrenom intervjuu mlada i perspektivna pevačica otkrila nam je da uprkos tome što je skromna i povučena, nimalo nije slaba osoba, da u emotivnom odnosu zahteva prvenstveno da bude poštovana, ali i koliko se život u njenom domu promenio od kada su dobili novog člana – verenicu njenog brata Bogdanu...

Pevačicu Anastasiju Ražnatović (20) upoznali smo još kao dvomesečnu bebu kada je njena majka Ceca gostovala s njom u emisiji “Maksovizija” dok ih je iz publike podržavao suprug i otac Željko Ražnatović Arkan. Kasnije smo svedočili njenom odrastanju pred kamerama, zavoleli smo je kao skromnu, pametnu i lepo vaspitanu Cecinu ćerku, čitali o nekim njenim ljubavnim odnosima, ali od ovog leta ona nije više samo dete poznatih roditelja. U julu je objavila prvi singl “Savršen par” koji je u kratkom roku imao milionske preglede na “YouTubeu”, a do sada je preslušan više od 36 miliona puta. Dok se priprema za snimanje nove pesme koju će objaviti početkom 2019, sa Anastasijom smo razgovarali o njenim poslovnim ambicijama i stavovima kojima se vodi kroz život.

Nakon što ste izdali prvi singl bukvalno ste preko noći postali najperspektivnija mlada pevačica, osećate li zbog toga veliku odgovornost dok pripremate narednu numeru?

Vrlo sam srećna zbog toga. Kao što sam više puta spomenula, nisam očekivala da će pesma osvojiti tolike simpatije, koliko god da sam u nju bila sigurna. Premašila je moja očekivanja koja jesu bila velika i ne postoji srećnija osoba od mene zbog toga. Što se sledeće numere tiče, naravno da postoji određeni ‘‘pritisak’’ jer su očekivanja veća zbog uspeha prve pesme, mada imam odličan tim iza sebe i ozbiljno pristupam celom projektu. Sve u svemu, daću sve od sebe i nadam se najboljem.

Kada ćete predstaviti publici novu pesmu?

Imam kompletan tekst i melodiju, čekam da prođu praznici i da uđem u studio. Nakon toga sledi snimanje spota. Ne mogu da preciziram tačan datum jer je to i dalje neizvesno, ali ono što mogu da obećam jeste da će pesma sigurno osvojiti srce većine žena.

Ono što se mnogi pitaju jeste – kada će Anastasija početi da nastupa i kakav će biti njen repertoar? Hoće li se na njemu naći i Cecini hitovi?

Rano je za moje solističke nastupe. Osnova svakog posla jeste da se napravi čvrsta baza. Onog momenta kada budem snimila više od pet svojih pesama, tada će biti trenutak za takav korak, a repertoar će biti šarolik. Do tada, publika ima prilike da me upozna kao novo lice na sceni i uživa u mojim pesmama.

Uživate li u radu u muzičkoj industriji i jeste li sada potpuno sigurni da ste odabrali poziv kojim ćete se baviti celog života?

Muzika je oduvek bila sastavni deo mog života. Volim da pevam, a u današnje vreme privilegija je da se bavite poslom koji volite. Želela bih da se muzikom bavim do kraja života, mada, ko zna? Život ume da bude nepredvidiv, kada pogledam poslednju godinu svašta se promenilo, a kamoli za ceo život. Recimo da bih volela da se bavim onim što me ispunjava i čini srećnom, šta god to na kraju bilo.

Poznato je da vas dvoje imate veoma blizak odnos, koliko se savetujete kada je reč o ljubavi? Da li je Veljku bilo bitno da se vama dopadne njegova verenica Bogdana, a koliko je vama važno da on bude zadovoljan vašim emotivnim izborom?

U životu mi je za sve stvari bitno mišljenje moje porodice i svega nekoliko ljudi iz okruženja, uglavnom mojih veoma bliskih prijatelja. Saveti nisu potrebni jer smo oboje u skladnim ljubavnim odnosima, i super funkcionišemo sa svojim patnerima. Lagala bih kada bih rekla da mi nije važno da moja porodica ima dobar odnos s nekim s kim sam u emotivnoj vezi. Stalo mi je da se svi lepo slažu jer sam vezana za porodicu. Mislim da isto važi i za Veljka.

Uskoro ćete proslaviti dve godine veze sa emotivnim partnerom Đorđem Kuljićem, mislite li da ste u njemu pronašli partnera za ceo život?

Odgovor na ovo pitanje kao i celokupan intervju sa Anastasijom Ražnatović, pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 25. decembra!