Story Café

Svi detalji nove romanse Dženifer Lopez: Ljubav za koju ne postoje prepreke

Svi detalji nove romanse Dženifer Lopez: Ljubav za koju ne postoje prepreke

Tokom proteklih godina latino diva Dženifer Lopez (48) bila je u potrazi za pravom srećom i istinskom ljubavlju. Na tom putu promenila je više partnera – sredinom devedesetih nekoliko meseci zabavljala se s glumcem Veslijem Snajpsom, na pragu novog milenijuma, bila je dve godine u vezi s reperom Pafom Dedijem, u svoj prvi brak ušla je 2001. godine s plesačem Krisom Džadom, ali ta zajednica okončana je posle dve godine. Bila je verena za glumca Bena Afleka ali je svadba otkazana u poslednjem trenutku, pa je potragu za pravim morala da nastavi dalje. U najozbiljniju i najdužu vezu uplovila je 2004. s kolegom Markom Entonijem, za koga se i udala. S njim je provela narednih sedam godina tokom kojih su dobili blizance, ćerku Emu Maribel i sina Maksimilijana Dejvida. U godini u kojoj je imala težak razvod od Marka, Dženifer je rešila da sebi da oduška pa se šuškalo da je u kratkoj romansi sa zgodnim glumcem Rodrigom Santorom, ali bilo je i glasina da se viđa s kolegom Bredlijem Kuperom nakon što su snimljeni kako zajedno večeraju u Njujorku. Naredne tri godine Dženifer će provesti u vezi s još jednim svojim plesačem za kojim su uzdisale mnoge devojke – Kasperom Smartom, za koga su mnogi tvrdili da je previše mlad za umetnicu koja je već zašla u petu deceniju. Krajem prošle godine Dženifer je, navodno, imala romansu s muzičarem Drejkom, bivšim Rijaninim momkom, ali to nikad nije potvrđeno. Veza koju je otpočela posle toga traje do dana današnjeg i, ako je verovati lepoj Portorikanki iz Bronksa, ona nikada nije bila srećnija. Ukoliko je zaista tako, možda je Džej Lo došla do kraja svoje potrage, uzimajući u obzir navedeni skraćeni rezime njenih ljubavnih odnosa.

Negde krajem zime, Lopezova je počela da se zabavlja s bivšim igračem bejzbola i legendom tog sporta Aleksom Rodrigezom, popularnim A-Rodom. Pored nekoliko paparaco fotografija, njihovo prvo zvanično zajedničko pojavljivanje usledilo je u maju na "MET gala"dodeli nagrada. Par je tada rešio da svoju vezu više ne krije i počeli su da kače sve više zajedničkih fotografija na Instagram i druge društvene mreže. Njih dvoje jako su zaljubljeni jedno u drugo i tu vezu trenutno ništa ne može da ugrozi.

Kako je Rodrigez izjavio u nedavnom intervjuu, čak ni pretrpani rasporedi kojima oboje robuju, ne mogu da pokvare njihovu ljubav.

– Ako zaista želimo da budemo zajedno – bićemo. Naša deca savršeno se slažu, oboje smo iz Njujorka, imamo latinsko poreklo, u četrdesetim smo, uživamo u životu, a ona je jedno od najimpresivnijih i najpametnijih ljudskih bića koje sam ikada upoznao – rekao je Aleks.

Par je nedavno proveo odmor u Francuskoj, a pre nego što su posetili "Grad svetlosti", imali su romantični vikend na jahti u Nici. Dženifer obožava Pariz i, kako su preneli izvori bliski tom paru, jedva je čekala da tamo ode sa Aleksom. Organizovala je čitav put i obišli su njena omiljena mesta. Njeni prijatelji takođe tvrde da što ga više upoznaje, Dženifer je sve više zaluđena svojim novim izabranikom i dodaju da je ova romansa izuzetno ozbiljna.

– Dženifer je na sedmom nebu. Nikada nije bila toliko srećna i naprosto uživa u vezi sa Aleksom. On joj često šalje pisamca koja je pisao svojom rukom. To je veoma romantična veza. Sa njenom i Aleksovom decom iz prvog braka, oni su jedna velika srećna porodica. On je njen najveći fan, podržava je i ohrabruje svakoga dana, a ona o njemu nema ništa drugo da kaže, osim najvećih pohvala – tvrdi prijatelj ovog para.

Latino zvezda trenutno radi na svom albumu na španskom jeziku na kome sarađuje s bivšim suprugom Markom Entonijem, a kako se navodi, Aleks je u tome potpuno podržava i divi joj se zbog toga. Nedavno tokom jednog intervjua u kome je govorila o svojoj turneji, Rodrigez je uskočio, poljubio je u obraz i rekao

– Sjajan šou, dušo. Dženifer se nasmejala i samo prokomentarisala: – Zar nije sladak?

Gostujući u jednom američkom tok-šou programu, upitana o novoj romansi sa Aleksom, Lopezova je voditelju odgovorila:

– Najbolji je, ti bi ga obožavao. Svako bi. On je sjajan, zabavan i divan momak, a ja sam srećna.

Par je ubacio vezu u punu brzinu i nema izgleda da će zakočiti. Svakodnevno objavljuju simpatične fotografije na kojima su sa svojom decom ili jednostavno provode subotnje popodne leškareći pre nego što počnu da se spremaju za gala večere i druženje s prijateljima. Džej Lo je, izgleda, pronašla recept. Sreća leži u malim stvarima.