Story Café

Ljubavna priča Danijele i Ivana Mileusnića: Ostaćemo ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA!

Ljubavna priča Danijele i Ivana Mileusnića: Ostaćemo ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA!

Poznata pevačica i koreograf venčali su se proteklog petka u opštini u prisustvu najbliže familije i kumova, a veliko svadbeno veselje tek im predstoji u maju...

U prisustvu porodice, kumova i najbližih prijatelja, pevačica Danijela Karić (35) i koreograf Ivan Mileusnić (33) stali su na „ludi kamen“. Skladni partneri venčanje su planirali tek na proleće, međutim saznanje da će u septembru postati roditelji navelo ih je da bračne zavete pred matičarem razmene prošlog petka, dok će veliko svadbeno veselje i venčanje u crkvi prirediti u maju, kao što su i planirali. Mlada je blistala u haljini britanske kreatorke Amande Vejkli, a za kumu je odabrala drugaricu sa fakulteta Ivu Babović koja joj je kumovala i prilikom sklapanja prvog braka sa bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem (37), s kojim ima dvoje dece Moniku (10) i Filipa (8). Mladoženja je za tu priliku izabrao oker odelo, a za svedoka je uzeo prijateljicu, rediteljku Sanju Berisavac. Nakon venčanja, mladenci i njihove zvanice otišli su u jedan prestonički restoran, gde su proslavili jedan od najvažnijih dana u životu. Već narednog jutra s nama su podelili prve utiske.

– U miru smo se tog jutra pripremali, bez bilo kakve tenzije, kao da idemo na poslovni sastanak. Tek ispred opštine Savski venac Ivan je prokomentarisao da ima tremu, a bez obzira na to što je meni ovo drugi put da stajem pred matičara, nije mi bilo svejedno. Dok je matičarka govorila gledali smo se i blago smeškali, međutim Ivan je bio toliko uzbuđen da su svi komentarisali njegovo simpatično meškoljenje – kroz smeh započinje priču Danijela i ponosno otkriva da je od sada pa nadalje možemo oslovljavati sa gospođa Karić Mileusnić, jer je na svoje dodala suprugovo prezime.

– Mislim da je lepo kada već nakon predstavljanja znate kakva žena stoji preko puta vas, odnosno iz koje porodice potiče, a u koju se udala. Familija Karić je velika i tradicionalna. Mnogo je razloga da se moja supruga njome ponosi i nastavi da pored mog nosi prezime koje je dobila po rođenju – kaže mladoženja. On ističe da je razmena burmi za njega bila najlepši deo venčanja.

– Kada sam supruzi stavljao prsten na ruku, kroz glavu su mi prošli snovi koje sam gajio sa svega 14 godina. Naime, još tada sam maštao da mi izabranica bude svetlih očiju i puti, da ima divan osmeh i plavu kosu, poput Danijeline. Dok su sećanja navirala, pomislio sam da sam srećan čovek, jer je upravo jedna takva žena, žena mojih snova, pristala da se uda za mene.

Skladni supružnici otkrili su nam da su teško doneli odluku kakve će burme izabrati. Dugo su razmišljali i savetovali se s bližnjima, pa su na kraju izradili unikatno prstenje koje na poleđini ima izgravirana njihova imena.

S druge strane, pri odabiru garderobe nisu imali mnogo muka. Nakon jedne šetnje po gradu kupili su Ivanovo odelo, dok je Danijela ponela haljinu koju je već godinama imala u ormaru.

Još detalja svadbe kao i utiske zaljubljenih mladenaca pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji na kioscima do 19. marta!