Story Café

Jelena Karleuša: Podrška supruga Duška u NAJPOTREBNIJEM ČASU!

Jelena Karleuša: Podrška supruga Duška u NAJPOTREBNIJEM ČASU!

Popularna pevačica veoma teško podnosi gubitak majke Divne, pa je Duško Tošić otkazao sve obaveze u Kini i odlučio da ostane uz nju u Beogradu...

Kakve god da je želje pevačica Jelena Karleuša (40) zamišljala u novogodišnjoj noći za ovu 2019. godinu, ništa nije krenulo po njenim planovima. Nije tada ni slutila, ali prvo tromesečje tekuće godine biće zasigurno najgore koje pamti. Najpre je imala skandal koji je na ispit stavio njen brak sa suprugom Duškom Tošićem (34) i medijski linč koji je pritom proživela, ali početkom ovog meseca usledio je i daleko teži udarac kada je njena voljena majka Divna preminula od raka pluća. Ima li kraja Jeleninom lošem nizu, pitaju se njeni fanovi koji će na njen veliki muzički povratak koji je toliko dugo najavljivala sada morati iznova da sačekaju.

Međutim, može li jedna nesreća pomoći da se druga ublaži? Jelenin suprug Duško do daljeg ostaje u Srbiji, kako bi bio uz svoju ženu, iako je bilo planirano da se vrati u kineski Guangdžong gde ga čekaju fudbalski treninzi. Pevačicino psihičko stanje, naime, toliko je loše zbog gubitka majke za koju je bila izuzetno vezana da je to bila jedina logična odluka koju je Duško mogao da donese. Možda bi dodatno zajedničko vreme i trenuci supružničke utehe mogli da oporave odnos koji je navodno bio poljuljan.

– Duško ostaje u Beogradu kako bi se našao Jeleni za sve što joj je potrebno, budući da je veoma zabrinut za njeno zdravstveno stanje. Rekao je da će biti ovde koliko god bude trebalo i požrtvovano se brine da Jelena prebrodi najteže životne dane – priča nam osoba iz bliskog okruženja ove porodice.

Dok Jelena tuguje, Duško je preuzeo sve porodične obaveze, a njegov trener i prijatelj Dragan Stojković Piksi imao je razumevanja za to odsustvo. Fudbaler se, stoga, trenutno brine o skorom preseljenju porodice u veću vilu na Dedinju, kupljenu upravo od Piksija, koje je već dugo bilo u planovima, a kako zbog toga, tako i zbog novonastale situacije, ispisali su ćerke Atinu (10) i Niku (9) iz škole koju su do sada pohađale i upisali ih u novu privatnu osnovnu školu u kojoj jedna godina košta šest hiljada evra.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 26. marta...