Story Café

Snežana Dakić: Teško je danas pronaći muškarca koji želi da se skrasi

Autor: | 12/08/2017

Snežana Dakić: Teško je danas pronaći muškarca koji želi da se skrasi

Karijeru je izgradila na temi moderne, samosvesne žene koja je uvek u trendu, zna sve tajne o tome kako da bude srećna, živi punim plućima, prati modne novotarije, ali zna da bude i romantična u ova "nova luda vremena". Kada godinama pričate o tome kako je malo potrebno da budete uspešna žena puna samopouzdanja, onda se takav imidž lako "prebaci" i na vas. Poznata TV voditeljka i urednica Ženske televizije Snežana Dakić (48), iz svoje ličnosti emituje sve ono što zastupa i u svojim emisijama. Kada radi, maksimalno je posvećena tome i vrlo profesionalna. Kada joj se odmara, ona skokne do Crnogorskog primorja, osunča svoje zgodno telo i "napuni baterije“. Na poziv svoje prijateljice otišla je u odmaralište Porto Montenegro gde je prisustvovala jednoj humanitarnoj priredbi, a kad se već tu zadesila, što ne bi ostala još nekoliko dana da uživa s drugaricama koje se tamo nalaze. Ipak, čak i jednoj modernoj ženi treba ljubav, a Snežana ne krije da čeka "onog pravog“.

– Maksimalno uživam u svom životu i slobodi da spavam kada mi se spava, putujem kada mi se putuje, izlazim kada mi se izlazi. To zavisi samo od mene i uklapanja sa mojom ćerkom. A kada se pojavi stabilan muškarac koji će mi se dopasti i kao čovek i fizički, verujem da ću ga prepoznati, a i on mene. Teško je danas pronaći muškarca koji želi da se skrasi, ali nije nemoguće. Ja sam žena za ozbiljnu vezu, znam šta hoću i to će se i ostvariti. Najgore je kada ne znate šta hoćete i šta tražite, to vas vodi u razna lutanja, naročito kada ste privlačna žena i kada vam se mnogi muškarci udvaraju. To ume da uznemirava i onespokojava – kaže nam Snežana.

Međutim, ona je trenutno daleko od nespokojstva. Potpuno je zadovoljna svojim životom, a nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj izgleda odlično, ali i jednu interesantnu poruku koja se danima prepričavala. "Znam da nisam savršena, ali sam savršena za tebe", pisalo je pored njene objave, pa su mnogi posumnjali da je na emotivnom planu ponovo ispunjena.

I'm not perfect, but I'm perfect for you...#summertime

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 23. Јул 2017. у 5:41 PDT

– To je stih iz pesme Grejs Džons, a ja volim da uz svaku fotografiju objavim i nešto inspirativno. Nije namenjen nikom određenom, verovatno onom najboljem koji se u tome bude prepoznao. Nisam ni sa kakvim partnerom bila na moru, došla sam sama, kao i moje drugarice s kojima sam letovala. Mi smo samostalne žene, što bi se reklo samofinansirajuće, pa nam ne treba muž ili dečko da nam priušti izlet i odmor ili da nam to zabrani – priča voditeljka.

Pošto je mamila brojne uzdahe sjajnom figurom, proverili smo koliko fizičkim izgledom može da se privuče partner i da li lepotom može da se osvoji njeno srce.

– Naravno da muškarac na prvom mestu mora da mi se svidi fizički, ali pre svega mora da bude harizmatičan i da se međusobno prepoznamo. Sportsko i negovano telo jeste nužan uslov, ali ne i dovoljan. Najvažniji mišić koji mora da se bilduje jeste mozak. A harizma i šarm mogu da dođu do izražaja samo kada ste u pozitivnoj fazi, kada ste sebe doveli u ravnotežu i niste tužni, nezadovoljni, isfrustrirani, kada ste zadovoljni sobom. Zato čovek mora da bude okrenut i sebi, a ne samo drugima: deci, mužu, poslu, roditeljima da bi znao ko je i šta ga čini srećnim i zadovoljnim. Tada možete maksimalno i da zračite – otkriva Dakićeva i priznaje da joj komplimenti na račun figure laskaju, ali joj ne znače mnogo u kontekstu pronalaska partnera.

– Bolje je kada dobijate komplimente nego kada nije tako, jer to svakoj ženi prija. Zaista je važno da se svaka žena potrudi da nađe način i svoju meru da bude zadovoljna sobom i svojim životom kako bi mogla da zrači. U mojim godinama i s mojim statusom, kada imam dete i dobar posao, kontakte, kada mogu da letujem, zimujem i živim kao sav normalan svet, moja sreća i ispunjenost nisu povezani s ljubavlju i partnerom. Emotivna stabilnost zavisi samo od mene, a ne od nekog drugog lica, i to je prava sreća – ističe Snežana i kaže da je rad na svom telu osvežava:

– Zadovoljna sam izgledom ali može i bolje. Da bi se u ovim godinama dobro izgledalo, neophodno je da žena bude vitka, da bira šta jede i koliko. Znam da je to naporno i često smo umorne, ali mora da se bavi rekeracijom, a i da se neguje.

Da je ispunjena ne krije, ali ističe jednog ključnog životnog saputnika koji je takvom održava.

– Imam divan odnos sa ćerkom Laurom koja je već velika devojčica, poslušna, moj partner za putovanja, večere, plaže, bioskope, izložbe. Planirale smo da idemo u Veneciju, da joj pokažem Bijenale jer je naklonjena umetnosti i mislim da će se oduševiti. Sad možemo da razmenjujemo kulturne potrebe zajedno i stvarno nam je lepo – otkriva Snežana i ne propušta da pohvali svoju jedanaestogodišnju mezimicu.

– Nisam stroga mama, ali sam pravedna. Trudim se da je razumem i da joj sve objasnim i zašto nešto može da dobije i zašto nešto ne može, te da neće uvek sve biti kako ona želi. Nekada iz objektivnih razloga, a nekada jednostavno zato što to nije dobro za nju, i da je uloga mame da joj takve stvari zabrani. Između nas nema jaza generacija, kao što je postojao između nas i naših roditelja. Razumem njeno doba i generaciju i odličan mi je sagovornik – kaže nam voditeljka.