Celebrity News

Snežana Đurišić bez dlake na jeziku o nasilju u porodici: Dogodilo se baš za 1. maj

Snežana Đurišić nasilje u porodici oštro osuđuje

Snežana Đurišić bez dlake na jeziku o nasilju u porodici: Dogodilo se baš za 1. maj

Ata Images/Antonio Ahel

Snežana Đurišić nasilje u porodici, bilo da je od strane partnera, roditelja prema deci ili bilo koje druge vrste, najstrože osuđuje.

Kada god ima prilike, estradna umetnica podigne svoj glas i stane na stranu pravde, na stranu ugnjetavanih i slabijih.

Pročitajte: Istina o mojoj maćehi Snežani - Vanjin sin prvi put u javnosti, sad je jasno kako se Đurišićka ponaša prema njemu! (FOTO)

Iako se čini da je u većini slučajeva suzdržana, pevačica i te kako zna da odreaguje kada se to od nje očekuje, uperi prstom u krivca a nedužnome pomogne.

Mnogima je tokom dugogodišnje karijere Snežana pružila pomoć, ali o tome ne želi da priča.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Smatra da se o dobrom delu ne govori niti se traži protivusluga, već da čovek dobro treba da čini zarad sopstvenog zadovoljstva.

Navedenim postulatima učila je svoju decu Maju i Marka Gvozdenovića, takođe ih prenosi na četvoro unuka, a ne krije da je sve što zna i ume da uradi, način ponašanja, kulturu izražavanja nasledila od svoje majke.

Retko kada je spominje, iako joj je uvek u mislima, ipak nedavno u jednom intervjuu na konto prvog maja prisetila se maminih vaspitnih metoda i batina koje, kako tvrdi, nikada neće zaboraviti.

- Sećam se kada sam bila mala, za 1. maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lepe haljine. Onda nas mama lepo obuče i mi idemo sa drugaricama, ali morale smo paziti da se ne isprljamo - kazala je kroz osmeh Sneža pa nastavila:

M.M./ATAImages

 

- Pamtim da sam jednog 1. maja dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala - ispričala je za „Grand”.

Upravo iz pomenutog razloga, prema svojoj deci ona se ponašala s puno razumevanja. Snežana Đurišić nasilje u porodici, makar bilo „samo po guzi”, nije videla kao rešenje, što joj se u slučaju naslednice isplatilo, dok je sa sinom doživela sijaset neprijatnosti.

Pročitajte: Spisak gostiju vrvi od poznatih, a dekoracija košta čitavo bogatstvo - Spektakularna proslava punoletstva unuka Snežane Đurišić

Marko Gvozdenović, naime, u javnosti je poznat kao osoba koja je se lečila od alkohola, koja je volela i da ukrade ali i da udari ženu. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zbog svega toga roditelj može samo da se postidi, na svu sreću, pomenuta dešavanja deo su Markove prošlosti stoga Sneža sa sinom danas uspeva da održi dobar odnos.

 

Komentari (0)

Loading