Celebrity News

Spisak gostiju vrvi od poznatih, a dekoracija košta čitavo bogatstvo: Spektakularna proslava punoletstva unuka Snežane Đurišić

Unuk Snežane Đurišić punoletstvo proslavio u krugu porodice i prijatelja

Spisak gostiju vrvi od poznatih, a dekoracija košta čitavo bogatstvo: Spektakularna proslava punoletstva unuka Snežane Đurišić

ATAImages

Za pevačicu Snežanu Đurišić juče je bio poseban dan, naime, okružena porodicom i prijateljima proslavila je rođendan najstarijeg unuka. Unuk Snežane Đurišić punoletstvo je proslavio baš kako je želeo, a za sve se pobrinula njegova baka.

U luksuznom beogradskom restoranu prganizovano je veliko slavlje. Sve je bilo dekorisano u zlatnim tonovima, sa velikim aranžmanima od balona. Okrugli stolovi na sredini su imali grandiozne cvetne ikebane i sve je odisalo glamurom i luksuzom.

ATAImages

 

Unuk Snežane Đurišić punoletstvo je proslavio sa brojnim prijateljima, ali sa spiska zvanica nisu izostali i brojni poznati.

Pročitajte: Posle svih emotivnih udaraca stižu lepe vesti za Snežanu Đurišić iz Amerike - Ćerka Maja u neverici niže suze radosnice (FOTO)

Baba Snežana pozvala je brojne prijateljie sa javne scene, od kojih su se neki latili mikrofona i atmosferu doveli do usijanja.

Međut zvanicama bili su Zorica Brunclik i Kemiš, Ana Bekuta, Aca Sofronijević, Ceca i mnogi drugi, koji su došli da ispoštuju koleginicu.

 

 

Komentari (0)

Loading