Celebrity News

Trofej sjajniji od osvojenog Vimbldona: Fotografija obišla svet! Ovo je dokaz o odnosu Dijane i Jelene Đoković, SVE je Noletova zasluga

Odnos Dijane i Jelene Đoković konačno ima svetlu budućnost

Trofej sjajniji od osvojenog Vimbldona: Fotografija obišla svet! Ovo je dokaz o odnosu Dijane i Jelene Đoković, SVE je Noletova zasluga

Nakon što je juče postigao ogromni uspeh i osvojio Vimbldon, Novak Đoković pohrlio je u zagrljaj svojoj supruzi, sa kojom je juče obeležio i godišnjicu braka. Fotografije njihovog strastvenog poljupca obišle su svetske medije, ipak, ono što je mnogima privuklo više pažnje bio je odnos Dijane i Jelene Đoković.

Naime, poznato je da je odnos snahe i svekrve već neko vreme zategnut, a sada su posle dugo vremena uslikani svi zajedno u istoj loži. Srđan i Dijana Đoković ne samo da su bodrili sina da osvoji još jedan grend slem, već su podršku pružili i Jeleni.

Pročitajte: Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA - Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

Čini se da se odnos Dijane i Jelene Đoković konačno poboljšava i da obe ulažu trud, kako bi Novak bio srećan, a da stvari idu na bolje dokazuje i iskreni osmeh Dijane Đoković koja sa ponosom uživa u ljubavi svog sina prema Jeleni. 

Trenutak koji su na tribinama ovekovečili svetski fotografi u Srbiji je dočekan sa oduševljenjem, jer fanovi Novaka Đokovića već dugo navijaju da dve najvažnije žene u njegovom životu konačno zakopaju ratne sekire i ujedine se kako bi mu dale najsnažniji vetar u leđa.

Komentari (0)

Loading