Celebrity News

Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

Sukob Novaka i Jelene Đoković oko novca traje već neko vreme

Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

Osim što je veliki humanitarac, Novak Đoković neverovatno je galantan prema svim članovima porodice i trudi se da ih uvek obraduje lepim poklonima i ispuni im sve želje. Međutim, još od kada je upoznao Jelenu, ona ima jasan stav o trošenju novca, i skupe sitnice nikada je nisu zanimale.

Sukob Novaka i Jelene Đoković često se zbog novca i dešavao, jer joj je Novak predlagao da uživa, opusti se i priušti sebi sve što želi:

Pročitajte: "Njemu to jednostavno NE IDE..." Jelena Đoković nikad oštrije o Novaku kao ocu

- Jelena je daleko od stereotipa o ženama sportista, nju nećete videti kako obilazi butike i na glupe krpice ostavlja čitavo bogatstvo samo da bi se pohvalila poslednjom modnom linijom. O plastičnim operacijama da i ne govorimo. Žena ne kupuje ni skupu kozmetiku, ni parfeme, šminka se minimalno i u posebnim prilikama. Koristi prirodna ulja za negu lica i tela. Čak se ni za svoj 36. rođendan nije pohvalila skupocenim poklonom - kaže izvor za "Svet".

Kada je reč o novcu, Jelena je otkrila kako ona gleda na materijalni status koji je udajom za Novaka dobila:

Pročitajte: Porodični portret Đokovića ovoga puta bez Novaka i Jelene: O čemu se ovde radi?

- Ja stvarno želim da učim, ne vidim raulog da sedim i ništa ne radim, a to mi je navodno zagarantovano jer imam novac. E tome se ja opirem, da novac mene ne zaustavi - iznela je svoj stav.

Iako ceni svoju ženu zbog ove neverovatne skromnosti, sukob Novaka i Jelene ponekad se dogodi jer on želi da joj ispuni sve snove, u čemu ga čak podržava i majka Dijana, međutim, Jelena za skupe poklone ne želi ni da čuje.

Komentari (4)

Loading
Рафа

09:57 04.07.2022

Јож да зна да кува, ја бие узо за своју жену одма од Нолоа, а не ко ова моја, кожу би ми с леђа скинула да море

Sladjan

14:40 04.07.2022

Sve je to lepo,ali ne govori istinu 100%,zasto se nije udala za siromaha nekoga,i onda bi morala da radi .....zašto žene pričaju jedno a drugo misle....

Reaö

16:35 04.07.2022

Pa to se znalo da je ona njega zgrabila zbog novca i zbog njegovog uspeha i zato ga nije pustala. Vidicemo kako ce se odrzati brak kad Nole zavrsi karijeru i eurici prestanu kapljati

Zorica Kricak

18:19 12.07.2022

Ali izda je sat na ruci ili tako neka sitnica😂😂👍