Celebrity News

Sećate li se pevačice Nataše Đorđević? Ofarbala se u narandžasto, operisala nos, nije više ista žena, a muž joj je pravi šmeker (FOTO)

Izgled Nataše Đorđević potpuno je drugačiji

Sećate li se pevačice Nataše Đorđević? Ofarbala se u narandžasto, operisala nos, nije više ista žena, a muž joj je pravi šmeker (FOTO)

youtube printscreen/natasa djordjevic

Izgled Nataše Đorđević nije više isti.

Pevačica koja se već duže vreme ne pojavljuje u medijima i za poslovne potrebe koristi isključivo svoj Instagram profil i Jutjub kanal ofarbala je kosu u svetlonarandžastu boju, a po mišljenju mnogih odradila je i neke estetske intervencije.

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

Za ovaj podatak gotovo niko ne bi znao da Vesna Zmijanac na svom nalogu nije repostovala zajedničku fotografiju.

 

 

Naime, jedna od najvećih zvezda na Balkanu pozvala je Natašu da joj bude gost na koncertu u Sofiji, gde je  nastala pomenuta slika.

Objavivši je na društvenim mrežama zgodna Kraljevčanka zahvalila je javno Vesni na prilici da ponovo zapeva pred hiljadama ljudi, a ovaj mali potez doveo ju je ponovo u žižu medijskog interesovanja.

Godinama unazad se fanovi i šira javnost pitaju gde je nestala Nataša Đorđević, da li još uvek peva, da li se udala, kako joj izgleda porodica. Nažalost, doskoro odgovora nije bilo.

 

 

Tek početkom 2023. godine otvorila je Instagram profil, gde objavljuje slike isključivo novijeg tipa gde se vidi drastična promena na njenom licu.

Izgled Nataše Đorđević na pojedinim fotografijama, a po mišljenju pratilaca, potpuno je izmenjen, drugačiji nos, jače jagodice, punija usta čine je gotovo neprepoznatljivom.

 

 

Sumnja se da je estradna umetnica uradila estetske korekcije ili što je još verovatnije da se poslužila posebnim foto filterom koji joj u očima obožavalaca nije dobro doneo.

Svi već neko vreme to komentarišu, a i suprug pevačice podlegao spekulacijama.

Pročitajte: Nakon saznanja da je Toni zbog druge napustio Draganu Mirković oglasila se Karleuša - Pusti ga da ide

Naime, o Natašinom izabraniku, koji je navodno bio svojevremeno deo nekog benda, ne zna se mnogo, što je dovoljan temelj za nagađanja.

Ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, bavi se izdavanjem kamiona za odnošenje otpada.

 

 

Inače, komentari ženskog dela Natašine publike vrlo su pozitivni kada je reč o njegovom izgledu.

Komentari (0)

Loading