Celebrity News

I Branka Pujić završila kod estetičara: Evo kako izgleda po napuštanju klinike - Hoće li je Gagi prepoznati? (FOTO)

Estetske intervencije Branke Pujić tema su javnosti

I Branka Pujić završila kod estetičara: Evo kako izgleda po napuštanju klinike - Hoće li je Gagi prepoznati? (FOTO)

Ata Images

Estetske intervencije Branke Pujić i ranije su bile tema javnosti.

Pročitajte: Gagi i Branka na dan slave uradili što bi malo ko na njihovom mestu, a od posluženja će vam poći voda na usta (FOTO)

Godinama se postavljalo pitanje da li je supruga Gagija Jovanovića, koja važi za jednu od najlepših na javnoj sceni, radila nešto na svom licu, a sve zbog toga što izgleda odlično uprkos činjenici da lagano korača ka sedmoj deceniji i ima odraslu ćerku koja se nedavno udala, te će, svi se nadaju, uskoro postati i baka.

Ata Images

 

Lice bez bora, nešto je što muči sve dame, ali ne i Branku. Izgleda da je, za razliku od većine koleginica, ona jasno shvatila izreku "Bolje sprečiti nego lečiti". Stoga je po svoj prilici našla način kako da prve znake starenja spreči.

Sve donedavno nije se znalo koje su to estetske intervencije Branke Pujić koje njenom licu daju mladolikost i jedrinu i već godinama daju povoda za postavljanje pitanja kako joj polazi za rukom da izgleda sve bolje.

Ata Images

 

Danas, međutim, dramska umetnica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti odlučila je da sa fanovima na Instagramu podeli tajnu svoje lepote i nege.

Pročitajte: Došlo je vreme da kažem pravu istinu! Branka Pujić o trenucima ćutanja i napetosti...Gagi u neverici, nije se tome od nje nadao (FOTO)

Istina je zapravo da Branka već neko vreme posećuje provereni estetski centar u kome rade stručnajci, zahvaljujući kojima ona u svojim šezdesetim može da se pohvali licem tridesetogodišnjakinje.

Ata Images

 

Da ne nabrajamo sve usluge pomenutog centra, ali ono što glumicu raduje i čini je negovanom svakako su pilinzi, kokteli, botoks, "jet peel", ali i masaže koje se najbolje vide na njenom čelu i regiji u predelu oka.

 

 

Komentari (0)

Loading