Celebrity News

Nakon saznanja da je Toni zbog druge napustio Draganu Mirković oglasila se Karleuša: Pusti ga da ide

Jelena Karleuša i Dragana Mirković odlične su drugarice

Nakon saznanja da je Toni zbog druge napustio Draganu Mirković oglasila se Karleuša: Pusti ga da ide

Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Dragana Mirković od prvog trena u divnim su odnosima.

Mirkovićeva, iako nije bila u Srbiji, podržavala je karijeru mlade Jelene, koja se probijala estradom upkos velikim pritiscima.

Pročitajte: Najteži period mog života:m- Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim

Jedino ona svojevremeno je imala hrabrosti da otkrije šta se krije iza sukoba Dragane i Cece i ovoga puta kada se doznalo da joj se prijateljica razvodi zbog treće osobe, odlučila je da snažno stane uz nju, a miškarcima poruči:

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a da je bila SREĆNA. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. 

Milan Maričić/ATAImages

 

- Nisam čula da je nešto opstalo a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi.

- Koji je bre vama muškarci ku***? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave carape!

- Pa pitam KOJI VAM JE BRE VIŠE KU***?

-Kada Žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. 
 

Antonio Ahel ATA Images

 

- Kad hoće da joj kupite je*eni  POKLON onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, take Apolone?!

- Vi više ni ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne jeba** jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuća! 

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

- Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ŽENOMRSCI!

- I to Ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

- Gej muškarci vašim Ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili sise već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece.

-I posle se pitate zašto vlada BELA KUGA?

Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je***a ostade samo mit o nekadašnjem MUŠKARCU.

-I najbolii savet koji mogu da dam ženama kad ie reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i kurobecaju, glume jeba** i ludilo?

Instagram/karleusastar

 

 

PUSTITE GA DA IDE.O da.

Pustite ga da use*e život nekoj drugoj - zaključila je diva očigledno ogorčena zbog onoga što je čula i mogla da pročita u novinarama da se dogodilo još jednoj dami i to njenog drugarici.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković veruje se da će tek sada učvrstiti prijateljstvo, a smatra se da joj je Gaga na ovom potezu zahvalna.

 

Komentari (1)

Loading
Dr. G

11:32 29.03.2024

Uprkos tome što je moja retorika sušta suprotnost, Karleuša je hrabra i sasula muškarcima istinu u lice. Ni u jednoj rečenici nije pogrešila. Dragani želim da što bezbolnije prodje ovaj težak period u životu. Ne brini Gago, vratiće se on sam, moliće te da mu oprostiš. To ti je kriza srednjih godina kod muškaraca. Ja se na tvom mestu, ne bih razvela. Živim pola veka u Beču a zakon mi je u malom prstu. Ne daj mu razvod. Budi ovog puta ti pametnija od njega.