Lepota

Ova plavuša više ne postoji: Mina Lazarević prešla u tamno, da li biste je ikad prepoznali? (FOTO)

Promena Mine Lazarević sve nas je iznenadila

Ova plavuša više ne postoji: Mina Lazarević prešla u tamno, da li biste je ikad prepoznali? (FOTO)

Jedna od omiljenih glumica koju godinama verno pratimo i uživamo u njenim brojnim pozorišnim predstavama, serijama i filmskim ostvarenjima, sada je odlučila da nas iznenadi svojim izgledom, a promena Mine Lazarević na koju se odlučila kada je izgled u pitanju mnogi komentarišu kao veoma hrabar potez.

 

Naime, plava kosa koja je bila njen zaštitni znak i Mina na kakvu smo godinama unazad navikli sada je prošlost, a nova boja kose koja je potpuno osvežila glumičin izgled te unela drastičnu promenu u isti, naišla je na mnogobrojne pozitivne komentare.

Pročitajte: Suze neutešne majke - Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

bosko karanovic

 
 

Kestenjasta boja u koju se glumica prefarbala, sada je apsolutni modni trend, a sa početkom jeseni sve više dama odlučuje se na sličan korak te umesto svetlih tonova favorit su nešto tamniji.

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena - Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

bosko karanovic

 

Očigledna promena Mine Lazarević oduševila je njene fanove, a novi imidž koji joj i te kako pristaje učinio je da glumica izgleda poput devojčice, a da li se prelepa Mina na ovaj korak odlučila zarad neke uloge ili je samo želela da isprati svetske modne trendove, nije poznato.

Komentari (0)

Loading