Celebrity News

Suze neutešne majke: Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

Stariji sin Mine Lazarević izrastao je u samostalnog momka

Suze neutešne majke: Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

Pozorište na Terazijama

Luka, stariji sin Mine Lazarević došao je na svet kada je glumica imala svega 22 godine. Zatrudnela je na kraju treće godine studija, u četvrtoj se porodila, što je nije sprečilo da uradi diplomsku predstavu, dobije diplomu, zaposli se u pozorištu na Terazijama, a potom zasluži i svoju prvu ulogu u seriji "Porodično blago".

Pročitajte: Ni sama nije verovala da će posle pakla PONOVO VOLETI: Prve fotografije Mine Lazarević sa NOVIM DEČKOM

 

 

Uz sina je Mina rasla, razvijala se a kakav odnos danas, nakon priče o porodičnom nasilju, gaji sa njim i sa drugo dvoje dece Ivom i Markom ispričala je za medije.

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - kazala je Lazarevićeva pa se osvrnula na mlađeg sina i ćerku i način na koji ih vaspitava:

- Ne jurim decu da budu poput mene, mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam da ih guram, dajem im vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - zaključila je ona.

Pročitajte: Udavala se dva puta, a evo koji POZNATI MUZIČAR je prvi muž Mine Lazarević (FOTO)

 

 

 

Komentari (0)

Loading