Celebrity News

Suze neutešne majke: Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

Stariji sin Mine Lazarević izrastao je u samostalnog momka

Suze neutešne majke: Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

Luka, stariji sin Mine Lazarević došao je na svet kada je glumica imala svega 22 godine. Zatrudnela je na kraju treće godine studija, u četvrtoj se porodila, što je nije sprečilo da uradi diplomsku predstavu, dobije diplomu, zaposli se u pozorištu na Terazijama, a potom zasluži i svoju prvu ulogu u seriji "Porodično blago".

Pročitajte: Ni sama nije verovala da će posle pakla PONOVO VOLETI: Prve fotografije Mine Lazarević sa NOVIM DEČKOM

 

 

Uz sina je Mina rasla, razvijala se a kakav odnos danas, nakon priče o porodičnom nasilju, gaji sa njim i sa drugo dvoje dece Ivom i Markom ispričala je za medije.

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - kazala je Lazarevićeva pa se osvrnula na mlađeg sina i ćerku i način na koji ih vaspitava:

- Ne jurim decu da budu poput mene, mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam da ih guram, dajem im vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - zaključila je ona.

Pročitajte: Udavala se dva puta, a evo koji POZNATI MUZIČAR je prvi muž Mine Lazarević (FOTO)

 

 

 

Komentari (0)

Loading