Lifestyle

Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

Dom Mine Lazarević kutak je u kom glumica živi sa troje naslednika

Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

Svetao, prostran stan u glavnom gradu je dom Mine Lazarević. Glumica je kutak u kom živi sa naslednicima Ivom, Lukom i Markom moderno uredila, ali naziru se i restauirani detalji, koja je ona lepo uklopila.

Pročitajte: Suze neutešne majke: Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

youtube printscreen

 

Ulaskom u stan prvo što se vidi je ugradna kuhinja dramske umetnice za koju je ona odabrala bele detalje i sive uređaje. Tvrdi da dosta vremena provodi u njoj jer od malih nogu voli da kuva i posmatra goste kako uživaju u njenim specijalitetima, a nije tajna da joj i pohvale na tu temu vrlo prijaju. Kuhinjski deo od trpezarijskog i dnevnog boravka odvojen je šankom u boji drveta, u koji su ekonomično smeštene dodatne fioke.

Pročitajte:Udavala se dva puta, a evo koji POZNATI MUZIČAR je prvi muž Mine Lazarević (FOTO)

youtube printscreen

 

Soba u kojoj glumica i njeni mezimci najviše vremena provode opremljena je belom garniturom, sa zidova vise umetnine, a na prozoru bela zavesa sa braon draperijama.

Pročitajte:Ovo se zove novi početak: Mina Lazarević neprepoznatljiva, plava kosa je prošlost! Kao devojčica je (foto)

youtube printscreen

 

Dom Mine Lazarević kutak je u kom dramska umetnica najviše slobodnog vremena provodi. Tu pronalazi mir i inspiraciju za nove uloge u kojima je publika ovih dana može videti, kako u pozorištu tako i na malim ekranima.

Komentari (0)

Loading