Celebrity News

LJUBAVNI TROUGAO MARIJANE MIĆIĆ: Voditeljka morala da demantuje glasine

Ljubavni život Marijane Mićić pre braka je bio buran

LJUBAVNI TROUGAO MARIJANE MIĆIĆ: Voditeljka morala da demantuje glasine

ATA images

Voditeljka danas uživa u braku sa Milošem Marjanovićem sa kojim ima ćerku Anu, a uskoro očekuju i rođenje drugog deteta. Dolaskom naslednice ispunila je veliki san, i često ističe kako je u svom partneru pronašla sve ono za čim je godinama tragala. Ipak, Ljubavni život Marijane Mićić nekada nije bio idealan.

Marijana je pre tačno deceniju dospela u centar medijske pažnje zbog veze sa tadašnjim dečkom Ognjenom Milunovićem. Kako se pisalo on tada nije još uvek okončao brak sa suprugom Jasnom, koja je tvrdila da je zbog voditeljke morala da napusti porodični dom.

Marijana je to tada oštro demantovala i istakla da ona živi na Voždovcu, ali nije želela da ulazi u detalje.

Ognjen je kako se navodilo zbog oglašavanja još uvek zakonite supruge ubrzo pokrenuo brakorazvodnu parnicu, ali veza sa voditeljkom nije opstala.

Pročitajte:Ovo je trebalo da im bude najsrećniji period - Marijana Mićić IZBACILA MUŽA IZ STANA!

"Postoje mnoge veze koje nisu potpisane, a vode se kao bračne zajednice, pa su samim tim i neke formalno neokončane, suštinski odavno završene. Kada smo započeli vezu, čovek je bio apsolutno slobodan. Potpuno mi je nebitan taj potpis za razvod braka koji je Ognjen zatražio još u januaru jer nije prepreka našoj ljubavi", rekla je Mićićeva u septembru 2012. za "Story".

Instagram

 

Bilo kako bilo ova priča je odavno iza Marijane koja sada uživa u porodičnom životu. Iako je u početku veze sa Milošem tvrdila da joj "papir" ne znači ništa ipak mu se zaklela na večnu ljubav.

 

Komentari (0)

Loading