Celebrity News

Posle toliko odlaganja i njeno venčanje je došlo na red: Marijana Mićić blista kraj supruga, haljina je san snova (FOTO)

Udala se Marijana Mićić radosna je vest

Posle toliko odlaganja i njeno venčanje je došlo na red: Marijana Mićić blista kraj supruga, haljina je san snova (FOTO)

Ne vidi se prvi put u medijima naslov "Udala se Marijana Mićić". Glumica, koja je pre deceniju otpočela vezu sa Milošem Marjanovićem često je za spekulacije na tu temu, doduše nesvesno, davala povoda. Jedno vreme govorila je da jedva čeka da se svom izabraniku pred Bogom i ljudima zavetuje na večnu ljubav, nešto kasnije pak, kako je vreme odmicalo priznala je da se oni, budući da uveliko žive pod istim krovom već ponašaju kao supružnici, i da im taj papir kao takav ne znači mnogo i neće ništa u njihovom odnosu promeniti.

Pročitajte: Sve oči uprte u nju! Marijana Mićić prvi put u javnosti, dva meseca od porođaja! Jedna stvar ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Instagram

 
 

Uprkos ovakvom stavu, koji je po svemu sudeći, bio aktuelan samo za medije, Miloš je Marijanu pre dve godine verio, a to što je par ubrzo potom dobio ćerku Anu, bio je povod da se u medijima i po gradskim kuloarima raspravlja na temu glumičinog venčanja.

Pročitajte: Ovo je trebalo da im bude najsrećniji period: Marijana Mićić IZBACILA MUŽA IZ STANA!

Instagram

 

"Udala se Marijana Mićić" vest je koja se iznova širi po portalima a povod za spekulacije je opet njeno ponašanje, zapravo objava na "Instagramu". Naime, voditeljka je sa pratiocima podelila  fotografiju dok u belom pozira sa mužem i ćerkicom okružena lampionima, svatovima, okićenim stolovima i predivnim pogledom na more, uz opis "Dan venčanja". Sasvim očekivano, mnogi su pomislili da je došlo vreme da i ona stane na ludi kamen. Prvi utisak, međutim, bio je varka. Marijana, Miloš i Ana bili su gosti na jednom svadbenom veselju u Crnoj Gori a glumica je za tu priliku obukla belu majicu ispod šarenog prsluk - sakoa, dok je svoju naslednicu odenula u prekrasnu princes haljinu i time pomalo zbunila javnost, koja, čini se, da njenu udaju čeka više od nje same.

Pročitajte: Anino prvo letovanje: Marijana Mićić raznežila porodičnim fotografijama s mora (foto)

Instagram

 

Po svemu sudeći, još neko vreme će proći  dok naslov "Udala se Marijana Mićić" ne bude i istinit.

Komentari (0)

Loading