Blog

Anika Božić, arapska princeza: Spoj srpske lepote i palestinske moći

Anika Božić, arapska princeza: Spoj srpske lepote i palestinske moći

Anika Božić, arapska princeza čiji je život dostojan scenarija romantičnih filmova

Mnoge devojke još od malih nogu sa čežnjom gledaju romantične filmove u kojima se dešava sudbinska ljubav gde „princ na belom konju” zaprosi svoju dragu i omogući joj život dostojan ljubavnih romana, prepun luksuza i glamuroznih balova.

Retke su devojke koje ove snove ostvare, ali za jednu srpsku manekenku mašta je postala stvarnost.

Anika Božić rođena je u Sremskoj Mitrovici i jedna je od onih žena koje ruše predrasudu da lepota i pamet ne idu zajedno. Ova srpska lepotica napravila je prve manekenske korake još kao četrnaestogodišnjakinja, ali se intenzivnije posvetila tom pozivu tek sa osamnaest.

I pored dobro plaćenih angažmana širom sveta, ova mlada dama nije zapostavila školovanje. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka na smeru novinarstvo. Posle toga nastavila je da se usavršava u svetu mode koji joj je blizak, pa je upisala postdiplomske studije na prestižnom Univerzitetu Maragoni u Parizu, gde je magistrirala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 22. Јан 2020. у 3:45 PST

Anika Božić, arapska princeza: Sudbinski susret dogodio se pre deceniju

Pokorila je Milano, Pariz, Njujork, a sudbinski susret koji joj je promenio život dogodio se 2010. godine.
Zgodna Anika upoznala je izabranika svog srca preko zajedničkih prijatelja. Šeik Jusef el Saraž rođen je u Palestini, a njihov susret bio je jedan od onih koji zaustavljaju vreme i potpuno menjaju život. Po rečima arapske princeze, kako je domaći mediji zovu zbog glamuroznog i uzbudljivog života koji vodi, oboje su odmah prepoznali da su srodne duše. Iako se to ne dešava često, o venčanju su pričali od samog početka veze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 26. Феб 2019. у 11:38 PST

Trenutak kada ju je Jusef zaprosio, jedan je od najlepših koje je doživela

– Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene. Na bilbordu sam ugledala pitanje: „Da li bi se udala za mene?” Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim „da” – ispričala je svojevremeno Anika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 18. Јун 2019. у 7:46 PDT


Jusefu, čiji je deda bio predsednik Palestine, Anika je pre četiri godine podarila naslednika Omara. Za sina kaže da joj je promenio životnu percepciju i učinio je boljom osobom.

– Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 14. Феб 2018. у 8:44 PST

Anika Božić, arapska princeza: Život na relaciji Kairo–Pariz

Već nekoliko godina Anika živi na relaciji Kairo–Pariz, a jedna je od retkih koja nije zaboravila odakle potiče, te je dolazak u Beograd obavezan na svakih nekoliko meseci. Ipak, ona ističe da to što je fizički razdvojena od svojih najbližih ne utiče na njihovu bliskost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 11. Јан 2020. у 10:38 PST


– Zahvalna sam što živimo u eri modernih tehnologija i interneta. Od 17. godine intenzivno putujem
i ne živim s roditeljima. I pored činjenice da smo mnogo bliski, fizička odvojenost je naša realnost, a svakodnevni „vajber” i „zum” pozivi naši najveći saveznici.

Modna influsenerka živi život o kakvom je oduvek sanjala

– Za sebe mogu da kažem da živim život kakav želim, a to je najveći luksuz današnjice.

Komentari (0)

Loading