Celebrity News

Operacija je bila neizbežna: Anastasija Ražnatović prošla kroz težak period, sve se odigralo u tajnosti, samo porodica bila uz nju

Operacija Anastasije Ražnatović bila neizbežna

Operacija je bila neizbežna: Anastasija Ražnatović prošla kroz težak period, sve se odigralo u tajnosti, samo porodica bila uz nju

Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović često je govorila o teškoj fazi kroz koju je prošla tokom puberteta kada se, kao i svaka devojčica, suočila sa pojedinim nesigurnostima. Jedna od takvih nesigurnosti u njenom slučaju bio je izgled nosa, što je rešila estetskom operacijom.

Operacija Anastasije Ražnatović obavljena je kada je ona bila trinaestogodišnja devojčica, puna nesigurnosti, a uz estetski izgled nosa, tada je rešen i problem sa devijacijom, koji je imala.

Pročitajte: Baš ih je poterao maler! Anastasija i Nemanja Gudelj skrhani - Ponovo se desilo ono ČEGA SU SE PRIBOJAVALI (FOTO)

O tome je Cecina ćerka u jednom trenutku rešila i javno da progovori:

– Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta. Sve na toj slici izgleda strašno - otpočela je priču mlada zvezda i dala odgovor na pitanje koje muči mnoge - koliko je operacija Anastasija Ražnatović imala:

 

 

– Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi… i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i operisala sam ga, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala - istakla je pa dodala:

– Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - rekla je za medije ona.

Kako je u to vreme bila devojčica, imala je punu podršku majke i tetke, koje su nakon operacije bile uz nju, a koje su je i motivisale da izgradi samopouzdanje.

Komentari (0)

Loading