Blog

Život Dejvida i Viktorije Bekam ne prestaje da intrigira

Život Dejvida i Viktorije Bekam ne prestaje da intrigira

Život Dejvida i Viktorije Bekam obeležen je mnogim usponima i padovima. Mediji su brujali o njihovim međusobnim optužbama za neverstvo i prognozirali njihov razvod. Međutim, ovaj par je obeležio dve decenije braka, a Viktorija je, tom prilikom, na svom Instagramu postavila sliku svojih roditelja.

Pratećom porukom – da za 48. godišnjicu braka želi da bude srećna kao njeni roditelji, poručila je svima da nema nameru da odustane od Dejvida i svoje porodične sreće.

 

Ovaj poznati par je romansu započeo davne 1997. godine. Već na prvi pogled, njihovi prijatelji su mogli shvatiti da njih dvoje savršeno odgovaraju jedno drugom i da će život provesti zajedno. Danas, oni grade poslovnu imperiju i imaju nekretnine vredne nekoliko desetina miliona funti.

Brak, porodica i poneka glasina

Dejvid i Viktorija Bekam imaju četvoro dece: sinove Bruklina (21), Romea (17), Kruza (15) i kćerku Harper (8). Nedavno su, na svom luksuznom imanju u Kostvoldu, proslavili 21. rođendan svog najstarijeg sina. Raskošnom slavlju, na koje je potrošeno preko 100.000 funti, prisustvovale su mnoge svetske zvezde i pripadnici džet-seta.

Beks i Poš su plesali čvrsto zagrljeni, kao da su sami na svetu, i izgledali su zaljubljeniji nego ikad. Tako su raspršili sve sumnje i zaustavili glasine da im je brak u krizi.

https://www.instagram.com/p/B9ebjgQpAC2/?utm_source=ig_web_copy_link

Poznato je da Viktorija voli porodičan život i da su joj prioritet muž i deca. Bliski prijatelji para ističu kako su njih dvoje bili najsložniji u periodima Viktorijinih trudnoća. Koliko je jaka njihova ljubav, pokazuju govorkanja da planiraju i peto dete.

Život Dejvida i Viktorije Bekam u izolaciji

Aktuelna pandemija korona virusa naterala je sve da se izoluju ne bi li se zaštitili od opasne bolesti. Bračni par Bekam se preselio na svoje velelepno imanje izvan Londona. U njihovom drugom domu u Kostvoldu, jedino im se nije pridružio najstariji sin Bruklin. On je trenutno u Americi, sa svojom devojkom.

U kući vrednoj šest miliona funti, Bekamovi vreme provode trudeći se da vanredno stanje ne utiče mnogo na njihove uobičajene aktivnosti. Tako, Dejvid svakodnevno trči, ističući koliko je rekreacija važna za telo i um.

https://www.instagram.com/p/B-rZdXDBf2-/?utm_source=ig_web_copy_link

Za to vreme, Viktorija pomaže njihovoj deci u izvršavanju školskih obaveza i trudi se da svima olakša krizni period.

Kako komšije gledaju na porodicu Bekam?

Čini se da lokalno stanovništvo ne gleda blagonaklono na Bekamove i druge slavne ličnosti koje trenutno borave u njihovom kraju. Naime, meštani su za medije izjavili da je apsolutno neprimereno, neodgovorno i sebično da Viktorija i Dejvid na društvenim mrežama objavljuju fotografije i video-snimke na kojima, tokom pandemije, uživaju na svom bogatom imanju.

Takođe, njihovi sugrađani ističu da bračni par Bekam neće imati nikakve privilegije samo zato što je poznat i slavan. I oni će, kao i drugi, morati da čekaju svoj red ispred prodavnice i da propuste starije, odnosno one koji zbog zdravstvenog stanja ne mogu čekati.

Izgleda da se Bekamovi mnogo ne obaziru na to što svet priča, pa su tako nedavno objavili snimak na kojem aplauzom pružaju podršku lekarima i medicinskom osoblju u borbi protiv pandemije.

Život Dejvida i Viktorije Bekam – Da li je karantin u Kostvoldu početak rijalitija?

U medijima se dugo spekulisalo o slabom poslovanju modne kuće Viktorije Bekam. Pričalo se da je pretprošle godine izgubila preko 12 miliona funti i da Dejvid nije imao razumevanja za njene nove finansijske gubitke.

Viktorija je bila pod ogromnim stresom zbog loše poslovne politike, kao i zbog konstantnih negativnih vesti o njoj i Dejvidu. Zbog toga joj je svojevremeno palo na pamet da producira rijaliti program u kom bi učestvovala njena porodica. Na taj način, Bekamovi bi celom svetu dali do znanja kakvi su zaista.

Boraveći na seoskom imanju tokom izolacije, Viktorija i Dejvid Bekam svakodnevno objavljuju slike i video-zapise o svojim aktivnostima. Pored planetarno popularnog tapšanja u znak solidarnosti i podrške, oni su objavljivali i snimke kako kuvaju u svojoj vintidž kuhinji ili kako se zabavljaju u bašti.

Osim u pripremanju ribe iz svog ribnjaka, Bekamovi su se oprobali i u pečenju domaće pice u rustičnoj kamenoj pećnici.

Na jednoj od poslednjih fotografija prikazano je čak i kako se Dejvid snalazi u ulozi frizera. Brijanjem glave, podsetio je fanove na to kako je nekada izgledao.

https://www.instagram.com/p/B-iDxUwhkyp/?utm_source=ig_web_copy_link

Putem društvenih mreža, obožavaoci mogu još videti i kako porodica Bekam, sa prvim toplijim danima, uživa u sauni napravljenoj u drvenoj bačvi.

Vrlo je verovatno da će se iz života Bekamovih u izolaciji izroditi novi medijski projekat – porodični rijaliti po ugledu na onaj koji emituje porodica Kardašian. S obzirom na aktuelnu ekonomsku situaciju i već poznate slabije rezultate Viktorijine modne kuće, moguće je da ćemo uskoro imati prilike da slavnu porodicu vidimo i u nekom novom medijskom formatu.

Komentari (0)

Loading