Blog

Anastasija Ražnatović - Osuđena na popularnost

Anastasija Ražnatović - Osuđena na popularnost

Anastasija Ražnatović pre popularnosti - gotovo da to vreme ni ne postoji. S obzirom na to da je ona dete veoma popularnih roditelja, kako u Srbiji, tako i u regionu, ni ne čudi da joj je suđeno da bude veoma slavna.

Njen život je medijski propraćen od samog rođenja, a prvo pojavljivanje na televiziji desilo se kada je imala samo 29 dana. Još kao bebu, roditelji Željko Ražnatović Arkan i Ceca doveli su u studio kod Minimaksa kako bi je predstavili gledaocima. Na sebi je imala belu haljinicu, a u rukama su je držali i Željko i Ceca.

Popularni voditelj Milovan Milić Minimaks tada je istakao da je Anastasija jedna od najmlađih osoba koje su gostovale u njegovoj, veoma gledanoj, emisiji.

S obzirom na to da su joj roditelji istaknute ličnosti, verovalo se da će Anastasija krenuti njihovim putem i postati slavna. Ispunila je očekivanja obožavatelja i danas je veoma popularna u medijima.

Anastasija Ražnatović pre nego što je postala poznata

Anastasija Ražnatović je rođena 25. maja 1998. godine u Beogradu gde je i završila osnovnu i srednju školu. Trenutno se nalazi na osnovnim studijama Fakulteta za biznis. Ima rođenog brata Veljka Ražnatovića i još sedmoro polubraće i polusestara sa očeve strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jan 15, 2020 at 4:36am PST

Zbog veoma popularne estradne ličnosti, njene majke Cece Ražnatović, kao dete se često pojavljivala u emisijama u kojima je njena mama gostovala. Još od detinjstva pratile su je kamere i bilo je pitanje dana kada će postati popularna samostalnim radom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Feb 11, 2020 at 2:19am PST


Veliki trag u njenom odrastanju ostavila je i tetka Lidija, Cecina rođena sestra, pored koje je odrasla. Više puta je istakla da sa majkom ima veoma dobar odnos koji se zasniva na poverenju. U njoj vidi najboljeg i najiskrenijeg prijatelja. Takođe, Anastasija je i jedan od glavnih Cecinih kritičara, a svaka pesma koju objavljuje mora da prođe njenu "procenu kvaliteta i popularnosti".

Anastasija Ražnatović pre muzičke karijere

Anastasija Ražnatović je pažljivo birala koji putem želi da krene kako bi utabala svoje mesto na domaćoj estradi. Kada je napunila 18 godina i posle proslave punoletstva, počela je ozbljno da se bavi svojom karijerom.

Anastasija Ražnatović, Foto: Promo

Pokazala je talenat za muziku kada je na Youtube-u objavila nekoliko snimaka i pokazala da lepo peva. Ipak, prvo se oprobala u blogerskim vodama i 2016. godine postala zaštitno lice brenda "Inverno Caldo". Tada je pokazala da ima talenat za manekenstvo. Tom prilikom je učestvovala i na snimanju reklamne kampanje. Dve godine kasnije pojavila se u britanskom izdanju magazina "Vogue" na čelu sa ovim brendom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 28, 2019 at 4:17am PST

Iste godine uplovila je i u muzičke vode. Prvu, autorsku, pesmu i spot objavila je na Youtube-u, a njeni pratioci su bili oduševljeni. Numera "Savršen par" je u kratkom roku postala veoma popularna. Procenjeno je da je u taj projekat uloženo 20 hiljada evra.

Godine 2019. objavila je još jednu pesmu "Rane" koja je stekla još veću popularnost. Do sada ima preko 69 miliona pregleda i to je, ujedno, i njen najveći hit do sada.

Takođe, godine 2020. odlučila je da mnogo više pažnje posveti svojoj muzičkoj karijeri, pa je za samo četiri meseca objavila dve pesme i spota: "Heroina" i "Volim te".

Anastasija na Instagramu

Anastasija je mlada devojka koja veoma dobro zna šta želi, pa u skladu sa tim i usmerava svoju karijeru. Njenu popularnost je najjednostavnije uočiti na društvenoj mreži Instagram gde ima preko 900 hiljada pratilaca. Ova vrtoglava cifra obožavatelja, samo malo manje od milion njih, učinila ju je jednom od najpopularnijih ličnosti u Srbiji i regionu.

 

View this post on Instagram

 

Srce mi kuca samo za tebe, ? zbog tebe. #storysrbija #fashioneditorial @story.srbija

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 27, 2020 at 4:47am PDT

Profesionalne fotografije, kao i selfije koje objavljuje, njeni pratioci podržavaju. Svaka od fotografija ima veliki broj "lajkova" i komentara. Često objavljuje kadrove sa setova, ali i sa plaže, a ovu socijalnu mrežu najčešće koristi za promociju modnih kuća i dizajnera sa kojima sarađuje.

Ukoliko još uvek niste postali pratilac Anastasije Ražnatović na Instagramu, savetujemo vam da to odmah uradite. Dobićete sjajnu modnu inspiraciju.

Čitajte Story! Donosimo vam najsvežije priče o poznatima, ali i sjajne savete za negu i oblikovanje tela.

Komentari (0)

Loading