Celebrity News

Aca Lukas ovim koncertom nadmašio sve: Dobro veče komšije i svete! (video)

Autor: | 14/04/2020

Aca Lukas ovim koncertom nadmašio sve: Dobro veče komšije i svete! (video)

Aca Lukas koncert koji je održao u noći za nama je za pamćenje, ali ne u nekoj ogromnoj dvorani pred hiljadama ljudi, već na svojoj terasi!

U vreme kada nas strah od zaraze drži između zidova naših stanova i kuća, Aca Lukas je odlučio da pesmom pruži podršku.

Aca lukas je sinoć sa svojim bendom održao koncert na terasi! Komšije i stanari iz okolnih zgrada su imali priliku da, u časovima kada se čitav svet bori s pancemijom korona virusa, na tren zaborave na strah i uživaju u pesmi.

Aca Lukas je ovaj neobični nastup posvetio svim onima koji se u prvim redovima bore protiv pandemije, ali i svojim dragim komšijama

Aca Lukas koncert nije želeo da iskoristi kao reklamu ili da na njemu zaradi. Njegova namera je bila da ljudima u ova teška vremena donese malo radosti.

Pre samog koncerta Aca Lukas je rekao da to radi iz duše, i da nema materijalnu korist pa i poslao svima poruku da sede kod kuće i gledaju lajv.

Pred sam koncert je nastao snimak koji delimo sa vama:

U 20 sati Aca Lukas je sa svoje terase aplaudirao u čast lekarima i sestrama koji se nalaze u prvim borbenim redovima protiv korona virusa. A onda je započeo najneobičniji koncert koji je popularni pevač izveo do sada.

- Dobro veče komšije i svete – poručio je Lukas na početku ovog neobičnog koncerta, koji je otvorio pesmom „Lešće“.

- Vi što stojite na ulici, hajde idite kući i gledajte od kuće. Hoćeš hejteri da kažu da ne valjamo, idemo u kuće - dodao je Lukas.

Komšije su s pažnjom slušale svaku pesmu, aplaudirale i zajedno s njim pevale neke od najvećih hitova.

https://www.instagram.com/p/B-7jTTDpGSG/

Aca Lukas nije održao koncert zbog materijalne koristi, već zbog svih ljudi koji dane provode zatvoreni u svojim domovima

U jednom trenutku, tokom koncerta, Lukas je iznenadio sve kada je jednu pesmu posvetio svojoj komšinici.

– Ja moram da pozdravim jednu moju komšinicu... Ona zna koja je – rekao je Lukas i s puno emocija, onako kako samo on ume, zapevao pesmu „Upali svetlo“.

PROČITAJTE I: Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Aplauz koji je dobio za ovaj gest je bio ogroman, jer iako popularan i slavan, Aca Lukas i dalje živi kao sav "običan svet", ne zaboravljajući na ljude u svom okruženju.

Brojni fanovi kao i kolege bili su zahvalni pevaču što se odlučio na ovaj korak.

Kiki Lesendrić je izjavio da je Aca njegov stari drug, kao i to da je on gost iznenaženja večeri.

– Nikad niko nije pevao na terasi. Lep događaj, obraćamo se ljudima da im kažemo da smo u ovome zajedno – rekao je Kiki.

Komentari (0)

Loading