Celebrity News

Ovo je tajna šokantne transformacije! Evo kako je Adel smršala 45 kilograma

Ovo je tajna šokantne transformacije! Evo kako je Adel smršala 45 kilograma

Popularna pevačica Adel, prethodnih nedelja šokirala je javnost enormnim gubitkom kilograma jer je od preslatke bucke, postala prava seksi cica. 

Tajna šokantne transformacije Adel krije se u posebnom životom stilu, a o tome, više detalja iznela je njena doktorka Dominik Fradin Rid.

Naime, kako prenose inostrani mediji, doktorka je u prethodnom periodu sarađivala sa Adel i redovno radila na njenom fizičkom i mentalnom zdravlju. Pored želje za dobrim izgledom i jake volje za napornim treninzima, dr Dominik ističe da se gubitak kilograma podstiče i raspoloženjem. Veoma je važno negovati svoje mentalno zdravlje, a još važnije, usresrediti se samo na sebe.

- Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini - objasnila je za "Us Weekly".

NE PROPUSTITE:
Otkriveno! Ovo je dijeta pomoću koje je Adel skinula više od 40 kilograma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

Tajna šokantne transformacije - Promena stila života i način ishrane!

Pored mentalne vežbe i promene stila života, Adel je promenila i način ishrane. Sirtfud dijeta koju kreirali nutricionisti Ejdan Gogins i Glen Maten postala je popularna kada se pročulo da je zahvaljući njoj popularna pevačica Adel drastično smršala.

Nekada punačka engleska zvezda doživela je fizičku transformaciju i potpuno je stesala figuru zahvaljujući sirtfud dijeti. Nedeljni raspored baziran je na ciklusima, a ishrana je veoma restriktivna kako kalorijski, tako i u pogledu namirnica.

NE PROPUSTITE:
Bivši muž joj ispraznio novčanik: Adel ostaje bez ičega?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 19, 2018 at 11:30am PDT

Tajna šokantne transformacije - Dozvoljene namirnice koje je Adel navodno unosila toko dana

Dijeta je bazirana na upotrebi namirnica koje podstiču proizvodnju enzima sirtuina. On utiče na metabolizam tako što pospešuje brže sagorevanje kalorija, a osim toga, štiti ćelije organizma i ublažava upalne procese.

Riba: losos, gambori Povrće: celer, kelj, rukola, heljda, crveni luk, radič Voće: urme, jabuke, borovnice, citrusi (pomorandže, mandarine, limun, grejpfrut…) Masnoće: maslinovo ulje, orasi Začini: peršun, kurkuma Ostalo: crna čokolada sa 75 odsto kakaoa, zeleni čaj, crna kafa bez šećera, crno vino, mača čaj.

NE PROPUSTITE:
U roku od 24 sata POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS! Jelena Karleuša je KRALJICA TRANSFORMACIJA! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Summer 2019 ?

A post shared by Adele (@adele) on Aug 11, 2019 at 8:42am PDT

Komentari (0)

Loading