Celebrity News

Nataša Bekvalac priznala: Moja muzika nije uvek bila iskrena

Nataša Bekvalac priznala: Moja muzika nije uvek bila iskrena

Pevačica iskreno o stvarima o kojima mnogi ćute

Nataša Bekvalac je među javnim ličnostima koje otvoreno govore o svojim unutrašnjim borbama. Ne libi se da se dotakne tema o kojima drugi nerado pričaju – o lošim izborima, strahovima, nedoumicama. Ovog puta napravila je svojevrsnu životnu retrospektivu. 

– Ove godine punim 40. Muzika je moj životni izbor 20 godina. Muzika je postala moj život mnogo ranije – imala sam pet-šest godina kada sam prvi put stala na binu, na te daske koje mi i sada život znače. Nisam uvek kroz muziku bila iskrena. Nekada sam htela da se napravim boljom nego što jesam da bih vam se svidela. Uvek kada sam htela da se dodvorim, podmetnem, priklonim – osetili ste. Posle dugogodišnjeg kopanja po duši, greškama, padovima, izgubljenim ratovima i bitkama rešila sam da se ne nadam boljoj prošlosti i da budem ono što jesam i u životu i u muzici – napisala je Nataša na svom „Instagram” profilu.

NEPROPUSTITE: Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 17. Мај 2020. у 4:54 PDT

Oprost je kad prestaneš da se nadaš boljoj prošlosti

Da je svoje životne lekcije naučila iz loših iskustava i krenula dalje bez osvrtanja, Nataša Bekvalac je priznala nedavno na svom „Instagram” profilu u samo jednoj rečenici. 

NEPROPUSTITE: „On je čovek mog života“: Nataša Bekvalac sa posebnim emocijama uputila poruku ovom muškarcu (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 22. Мај 2020. у 1:34 PDT

– Oprost je kad prestaneš da se nadaš boljoj prošlosti.

Nataša Bekvalac najavila novi album 

Nataša je period koji je provela u domu sa ćerkama Hanom i Katjom doživela kao još jednu lekciju. Nakon što je, kaže, „otpustila strah”, počele su da se dešavaju divne stvari, pa je odlučila da radi na novom albumu.

NEPROPUSTITE :Nataša Bekvalac otkrila šta je ćerki Hani promenilo život! (foto)

Foto: Dušan Petrović

– Dugo mi je trebalo da se „odvežem” od ovog stanja, da počnem da komuniciram s ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto – da se ne bojim. Čudan neki period, još jedna lekcija,  vraćanje na put koji je jedini ispravan… na put ljubavi. Čim sam „otpustila strah” i udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako ulazim u proces stvaranja albuma i radujem mu se kao da mi je prvi. I  jeste! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada to nisam radila, kao da nemam iskustva, predivno je – napisala je Nataša na svom profilu na „Instagramu”.

Komentari (0)

Loading