Celebrity News

Trudna Ana Rajković u neočekivanom izdanju - Instagram gori! (foto)

Trudna Ana Rajković u neočekivanom izdanju - Instagram gori! (foto)

Nakon što je otkrila da čeka sina i da će se poroditi u Beogradu, trudna Ana Rajković oduševila je sve svojim izgledom. Ona blista u blagoslovenom stanju, a sada je pokazala i koliko je negovana. 

Trudna Ana Rajković u petom je mesecu, a izgleda spektakularno. Na "Instagram" nalogu objavila je fotografiju na kojoj je pokazala raskošan dekolte, a mnogi su odmah prokomentarisali da izgleda sjajno.

Budući da je i u prvoj trudnoći izuzetno vodila računa o svojoj figuri, verujemo da trudna Ana Rajković ni sada ne kaska u ovoj misiji - njena linija kao i negovan dekolte, govore sve.

NE PROPUSTITE:
Stiže sin! Predrag i Ana Rajković očekuju drugo dete!

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on May 30, 2020 at 5:42pm PDT

Trudna Ana Rajković uživa u blagoslovenom stanju bez obzira na velike mučnine! 

– Bila sam uzbuđena kao i prvi put, samo što sam sada bila potpuno sigurna da sam trudna. Prvi put bilo je iščekivanje, a sada sam prepoznala simptome. Bila sam uzbuđena jer sam radila test kod kuće i strpljiva da vidim da li će se pojaviti pozitivan ili negativan test rezultat – otkriva za „Blic” Ana Rajković.

Predrag Rajković istakao je da je bio presrećan kada je saznao da je Ana ponovo u blagoslovenom stanju, a kako je reagovao otkriva u nastavku:

– Kada smo saznali, bili smo presrećni i drago nam je što će Relja dobiti brata s kojim će moći stalno da se igra i sve da deli.

Ana Rajković, lepa supruga poznatog golmana otkrila je da se oseća dobro iako ima jake mučnine.

– Što se tiče drugog stanja, nemam sreće kao mnoge žene. Imam velike mučnine tokom cele trudnoće, a pošto se pojavljuju u prepodnevnim satima, trudnoća mi prija od podne pa nadalje. Osim toga, normalno funkcionišem, sve radim kao i kada nisam trudna – kaže Ana.

NE PROPUSTITE:
Ana i Predrag Rajković obeležili važan datum, a evo šta su ovim povodom PORUČILI JEDNO DRUGOM! (foto)

Komentari (0)

Loading