Celebrity News

Jelena Veljača pokazala zgodnog frajera na Instagramu

Jelena Veljača pokazala zgodnog frajera na Instagramu

story

Jelena Veljača otkrila da  su konačno stigli lepši dani

Jelena Veljača veoma je teško podnela period samoizolacije. Na društvenim mrežama podelila je sa pratiocima koliko joj je teško što je odvojena od porodice i prijatelja. Međutim, za nju su konačno nastupili lepši dani - stigla je u svoj voljeni Beograd.

Kako je nedavno zbog snimanja serije "Pogrešan čovek" morala da se doseli u Beograd, Jelena Veljača je u ovom gradu stekla dragocena prijateljstva. Beograd joj se u tom periodu posebno dopao, a naročito je uživala u Dorćolu, gde je i stanovala.

Jelena Veljača ponovo u voljenom Beogradu

Jelena je navela da je i ranije turistički posećivala Beograd, ali da je sada kada ga je bolje upoznala posebno oduševljena.

– Ja sam impresionirana, jer Beograd, koji neminovno poredim sa Zagrebom, ima vajb koji meni odgovara. Volim haos velikog grada, užurban ritam, buku, čak i to što je na neki način prljav, mislim metaforično. Beograd u ovom trenutku doživljavam kao spoj Istanbula i Njujorka, što je možda romantična verzija, ali je moja. Pretpostavljam da tako mislim zato što živim na Dorćolu, dete mi tu ide u vrtić, pa sve utiske stičem kroz taj deo grada, Bajlonijevu pijacu gde kupujemo svako jutro - rekla je u intervjuu za "Gloriju".

PROČITAJTE: Glumica Jelena Veljača pokazala novog partnera, a ovaj detalj mnoge je raznežio

PROČITAJTE: Jelena Veljača nakon dva razvoda priznaje: Nikada nisam skrivala da mi je jako teško što smo se Dražen i ja razveli

Sada se na društvenim mrežama Jelena Veljača pohvalila kako je konačno stigla u Beograd i pokazala kako se sjajno provodi u dobrom društvu.

Jelena Veljača pohvalila se prizorom koji ju je dočekao jednog jutra

Osim toga Jelena je na popularnoj društvenoj mreži objavila i prizor koji ju je prizor nedavno dočekao i iznenadio.

PROČITAJTE: Jelena Veljača: Volim svoje bivše muževe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 30. Мај 2020. у 1:31 PDT

- Ono kad frajer dođe kući u 10:28 u odelu od sinoć pa donese cveće kao da mu oprostim. I peva. Evo, i šta sad da radim, kako da se iselim - napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj Ljubomir Dorontić, televizijski i pozorišni producent pozira sa buketom cveća u outfitu iz večernjeg izlaska. Glumica i producent inače su postali veoma bliski prijatelji još od perioda kada je ona stanovala u Beogradu zbog poslovnih obaveza oko serije "Pogrešan čovek".

Ljubomir Dorontić na instagramu poznat i kao Cokabroz neguje iskreno prijateljstvo sa Jelenom Veljačom, a povodom njenog rođendana objavio je fotografiju i napisao koliko je njihovo prijateljstvo posebno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubomir Dorontić (@cokabroz) дана 23. Апр 2020. у 11:17 PDT


-Na današnji dan, pre godinu dana, nastala je ova fotografija. Dan nakon, svi portali objavili su da smo ona i ja “skupa”. Mi jesmo “skupa”, na način koji niko nikada razumeti neće, al’ problem je danas, godinu dana kasnije, jer nismo skupa - napisao je u opisu fotografije, povodom karantina koji ih je sprečio da Jelenin rođendan proslave zajedno.

Komentari (0)

Loading