Celebrity News

Edita Aradinović: Menjam imidž iz dosade i svaki put omašim

Edita Aradinović: Menjam imidž iz dosade i svaki put omašim

Kada je nekadašnja članica ženskog benda "Ministarke" Edita Aradinović (26) odabrala da napusti grupu koja joj je obezbedila delić zvezdanog neba na našoj muzičkoj sceni, javnost se pitala da li je to previše ishitren korak mlađe sestre pevačice Indi.

Vitka Beograđanka sigurnim koracima krčila je svoj put samostalnog vokalnog izvođača, pokazavši svima svoje talente, poslebno tokom učešća u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Uz nesvakidašnju mešavinu stidljivosti i prodornosti, osvojila je pažnju, a potom i srca mnogobrojne publike i danas na svojim društvenim mrežama ima pravu vojsku vernih fanova koji prate svaki njen korak.

Edita Aradinović je iza sebe ostavila težak period  na koji se, kako kaže, često vraća

Poznato je da je emotivnu sreću jedno vreme našla kraj zgodnog košarkaša Stefana, s kojim je održavala vezu na daljinu. Iako njihova ljubav nije potrajala, Edita ističe da nema ništa protiv takve vrste romanse. Nedavno je istakla da je spremna za brak i potomstvo, ali i da zbog posla nema vremena za zabavljanje.

Proleće je ovoj pevačici donelo zanimljiv projekat u kom će se naći u ulozi kompozitora i tekstopisca, a nama priznaje da joj i na privatnom planu ovo godišnje doba donosi neka lepa osećanja.

PROČITAJTE: Edita Aradinović nikada iskrenija - Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

Na šta ste u životu najponosniji, a koji biste period ili događaj izbrisali da možete?

-Najponosnija sam na odluku da izađem iz benda u kojem sam bila pet godina. Ne bih ništa menjala, danas sam ovakva zbog dobrih i loših situacija iz kojih sam mnogo naučila.

 S ove vremenske distance, mislite li da su za vašu karijeru bile bitnije “Ministarke” ili učešće u šouu TLZP?

- I “Ministarke” i TLZP podjednako. U bendu sam naučila kako se funkcioniše u zajednici, kako izgledaju neprospavane noći, slaganja, neslaganja, deljenje... U TLZP kako izgledaju nastup i pripreme velikih svetskih zvezda, "ukrala" sam parče njihovog zvezdanog neba i osećaj je božanstven. Upoznala sam Aleksandru Radović u potpuno drugačijem svetlu i zahvalna sam joj na tehnikama pevanja kojima me je naučila.

PROČITAJTE: Edita Aradinović ne krije simpatije prema ovoj glumačkoj zvezdi: Nisam znala da je on slobodan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 16. Нов 2018. у 3:32 PST

 S pratiocima na društvenim mrežama imate vrlo interaktivan odnos. Koliko je za vaš posao važno da stalno objavljujete nešto na mrežama i mislite li da je aktivnost na “instagramu” danas za popularnost postala jednako važna kao spot i pesma?

-Što se društvenih mreža tiče, ponašam se u skladu s tim kako se osećam i nastojim da ljude koji me prate naučim onome što učim i ja. Kako biti srećan i ispunjen, kako biti u skladu sa svojim telom... I, naravno, imam svoje momente pevanja (smeh).

Menjate često imidž, volite li to i privatno da radite ili smatrate da je to pravi potez za muzičke zvezde? 

-Menjam imidž iz dosade, i svaki put omašim. Tako ne rade muzičke zvezde (smeh).

 Veoma ste vitki, da li je u pitanju genetika ili ipak pazite na hranu i trenirate? 

PROČITAJTE: NIKAD DIREKTNIJA! Evo pod kojim uslovima bi se Edita vratila u Ministarke, OVIM PRIZANJEM SVE ŠOKIRALA!

-Genetika i ishrana zajedno.

 Šta mislite o trendu veganske ishrane? Bili ste tri meseca na tom režimu i rekli ste da ćete pokušati ponovo.

-Osećala sam se tada mnogo dobro, imala sam energije i nisam bila naduvena. Mane veganske ishrane – ako se odlučiš na taj korak a meso ne zameniš adekvatnim proteinima, pada imunitet i nastaju problemi.

Da li ste se ikada ugojili u prošlosti i kako ste se osećali s nekoliko kilograma viška? 

 -Ugojila sam se u osnovnoj školi, pa je tetka rekla mojoj mami: “Edita ne sme više da jede”. Razmislite koliko sam kilograma imala, s nadimkom "debela Edita" (smeh).

Da li ste oduvek trenirali i kako se osećate kada ste fizički pasivni?

-Stalno treniram, a kad napravim pauzu, brzo se vratim u formu. Volim sport i ide mi od ruke. Mogla sam da budem teniserka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 17. Мај 2020. у 10:30 PDT

Da li se nešto novo "kuva" u vašem studiju i da li je proleće donelo neke promene u vašem ličnom životu? 

- Živim za to da stvaram, počela sam da pišem melodije i tekstove pa ćete uskoro čuti jednu meni vrlo dragu osobu u izvođenju moje pesme. Meni svako godišnje doba donese neki novi lep osećaj, i zahvalna sam na tome.

Verujete li u čuvenu "hemiju" i "leptiriće" u stomaku ili možete da se zaljubite u nekog i bez toga?

- Verujem u “leptiriće”, a verujem i u izgrađen odnos i da veza moze da se ojača poštovanjem i ulaganjem u odnos...

 Imali ste vezu na daljinu. Šta sa sada mislite o njima? Prednost je da se zaželite dečka, a mana? 

- U zavisnosti od vaših afiniteta. Meni je bilo lepo jer sam bila zaljubljena i živela sam za dan kada ćemo se videti, a kad nismo bili u mogućnosti, zajedno smo radili na unapređenju odnosa. 

Koje manire i osobine treba da ima vaš budući suprug

-Volela bih da je sposoban, otvoren, intuitivan, maštovit, svestran, ekstrovertan, komunikativan, lojalan.

Rekli ste da ste spremni za brak i porodicu. Da li biste sutra podneli neke žrtve u karijeri i poslu zarad dece i supruga?

-Naravno, ali gledala bih da zadovoljim obe strane. Njega i njegov posao, mene i moj posao.

Volite li više nežne i osećajne muškarce ili mačo tipove?

-Volim nežne i osećajne.

U porodici ste imali nemilu epizodu nedavno, kada se vaša sestra razbolela zbog čega joj je bio ugrožen život. Kako je ona danas?

-Zdrava je i dobro se oseća. Na njoj je dalje kako će voditi računa o svom životnom stilu, jer će posledice "vući" zauvek.

Pevačica ne krije koliko joj nedostaju bezbrižni dani detinjstva, iako je vrlo rano počela da radi 

 Sa samo 17 godina počeli ste da izdržavate porodicu. Da li ste tada bili spremni na to i da li ste uopšte bili svesni tog tereta?

-Iz ove perpektive, mogu reći da nisam bila spremna, a tada sam bila primorana jer niko nije radio, i ukazala mi se prilika da mogu da obezbedim svoju porodicu.

 Koliko vam je nedostajalo pravo bezbrižno detinjstvo? Mislite li da ste danas psihički jači od svojih vršnjaka upravo zbog toga što ste se rano finansijski ali i životno osamostalili?

PROČITAJTE: Edita Aradinović napustila Ministarke - Ovo je jedan od težih momenata u mom životu

-Mnogo mi nedostaje detinjstvo i mislim da će zauvek u meni živeti pomalo naivna devojčica. Sve to me jeste ojačalo i mislim da ću zbog toga biti savesna i divna mama.

 Imali ste porodičnih problema u prošlosti koji su vas isklesali kao osobu. Da li ste o teškim momentima i nemilim događajima ikada razgovarali sa psihologom? Smatrate li da je normalno otići na razgovor sa stručnim licem ili imate nešto protiv toga? 

-Jesam prošla kroz pakao, ali se ne žalim, često se vraćam na to sama sa sobom jer verovatno neke stvari nisam prebolela, ali što sam starija, sve mi je lakše. Isla sam kod psihijatra, ali nisam se dobro osećala, možda mi nije prijao. Sad sama rešavam sve. Mislim da je normalno konsultovati se oko problema i pomoći tako sebi, to je u svetu uobičajena praksa.

Komentari (0)

Loading