Celebrity News

Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

Sanja Marinković retko govori o privatnom životu za medije

Voditeljka Sanja Marinković poznata je po tome da od poznatih ličnosti koje ugosti u svojoj emisiji na suptilan način izvuče detalje iz njihovog privatnog života, koje možda nisu ni nameravali da dele sa javnošću. Ipak, ona sama svoju privatnoj voli da čuva iza zatvorenih vrata.

Poverava se samo prijateljicama, a jedna od njih je novinarka Vesna Dedić. Već neko vreme se šuška da je Sanjin brak sa Aleksandrom Uhrinom uzdrman, a evo na koji način je ona to i potvrdila.

Mi smo dobre prijateljice i majke bez partnera, u smislu bez supruga. Nastavljamo dalje. I kažem da smo sve lepe i manje lepe trenutke prošli zajedno – rekla je za „Blic” Sanja Marinković, koja se još uvek nije zvanično razvela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 24. Дец 2019. у 2:22 PST

Pročitajte: Sanja Marinković u šoku! Glumica joj otkrila da nije više u braku!

– I dalje sam u braku. Još se nisam zvanično razvela. Samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da je moj brak, koji je bio skladan, uobičajen, kao i kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Iako je njena višegodišnja ljubav završena, Sanja ne razmišlja o novom muškarcu.

– Ne nadam se ničemu u tom smislu. Ja sam potpuno ispunjena.

Sanja Marinković udala se za Aleksandra Uhrina 2011. nakon dugogodišnje veze 

Voditeljka je supruga upoznala na poslu, kada je došla da pogleda prvu epizodu emisije „Sve za ljubav”. Kako je jednom prilikom istakla, bila je to ljubav na prvi pogled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 8. Окт 2019. у 6:48 PDT

 

Venčali su se u limuzini na putu za Pariz, bez pompe i medija, jednog četvrtka koji im je oboma bio slobodan dan, što se poklopilo sa interesantnim datumom – 11. 11. 2011. – kako se verovalo, idealnim za sklapanje braka.

O nagađanjima da je njen brak u krizi, Sanja je govorila nedavno za magazin „Story”.

– Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska, vreme će pokazati.

Pročitajte: Bez muškaraca bismo lako preživele - Sanja Marinković o odnosu sa Vesnom Dedić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 27. Окт 2019. у 2:47 PDT

Pročitajte: Sanja Marinković ekskluzivno za „STORY“- Završila sam sa ljubavnim iluzijama!

Kog zlatnog saveta koji ste dobili prilikom udaje ste se uvek pridržavali?

– Čini mi se da su ti saveti otišli u zaborav. Nisam nepoverljiva, ali sam dovoljno svoja i oslanjam se na iskustva, ma koliko da su mi ostavila ožiljaka na srcu i duši. Imala sam tu sreću da sam posle samo par godina braka završila s ljubavnim iluzijama iz mladosti i uverila se da ne postoji savršen muškarac. Najveća istina je, verujte, da predbračni ugovor ne treba da ima veze s novcem i imovinom, već isključivo sa emocijama. U svom srcu i duši ja sam ga na vreme sastavila, a kada će isteći, ne zavisi samo od mene.

Komentari (0)

Loading